PSV maçına saatler kala, Galatasaray'dan taraftarı coşturacak video! - Son Dakika
Spor

PSV maçına saatler kala, Galatasaray'dan taraftarı coşturacak video!

Bu akşam saat 22.00'de Şampiyonlar Ligi'nin İkinci Ön Eleme Turu'nda, deplasmanda PSV Eindhoven ile kozlarını paylaşmaya hazırlanan Galatasaray'dan, büyük karşılaşma öncesi heyecan yaratan bir paylaşım geldi. Sarı- Kırmızılılar'ın resmi Twitter hesabı üzerinden "Aslan gibi savaş Galatasaray!" notuyla paylaşılan video, maç öncesi taraftarları ve takımı coşturdu.

21.07.2021 15:50  Güncelleme: 15:54

Galatasaray'ın hedefi Şampiyonlar Ligi. Bu akşam Hollanda ekibi PSV ile deplasmanda kozlarını paylaşacak Sarı-Kırmızılılar'da rövanş öncesi avantajlı skor hedefleniyor. Aslan'ın resmi hesabından da Galatasaraylıları coşturacak bir video geldi.

PSV maçı öncesi Galatasaray resmi hesabından taraftarı ve takımı coşturacak video geldi

"ASLAN GİBİ SAVAŞ"

Sarı-Kırmızılı hesaptan yapılan paylaşımda, "Aslan gibi savaş Galatasaray!" notu düşüldü. Bu video adeta etkileşim yağmuruna tutuldu.

PSV maçı öncesi Galatasaray resmi hesabından taraftarı ve takımı coşturacak video geldi

MAZİDEN GÜZEL GÜNLER

Avrupa'da elde edilen ihtişamlı zaferlerin yer aldığı videodaki görüntüler coşkuyu arttırdı. Bu video kısa süre içinde 40 binden fazla beğeni yakaladı.

PSV maçına saatler kala, Galatasaray\'dan taraftarı coşturacak video!

Son Dakika Spor PSV maçına saatler kala, Galatasaray'dan taraftarı coşturacak video! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahmey bulut: Coşun coşun akşamda psv Coşturur Konu kapanır.Milli takımda böle coşmustu 1 ay önce Sonuc noldu Adamlar sahada konuşuyor biz saha dışında az laf cok iş önemli. 11 6 Yanıtla

Advertisement