Ramazan Kahya, Sert Konuştu - Son Dakika
Spor

Ramazan Kahya, Sert Konuştu

Ramazan Kahya, Sert Konuştu

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, “Ben 7 yıldır buradayım. Beni bilen bilir, kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok” dedi.

27.10.2015 17:00

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un sol bek oyuncusu Ramazan Kahya, "Ben 7 yıldır buradayım. Beni bilen bilir, kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok" dedi.

Perşembe günü deplasmanda Balıkesirspor'a konuk olacak Yeni Malatyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ramazan Kahya, Denizli karşılaşmasında kötü oynamamalarına rağmen yenildiklerini söyledi. Ramazan, "Denizli maçına bakıldığında aslında çokta kötü oynamadık. Ama kopuk kopuk oynadık. Denizlispor iki kez geldi gol attı. Maçın ikinci yarısı ise gerçekten iyi mücadele ettik. Tabii yenmemiz gereken bir maçtı. Pozisyonlar da bulduk. Gerçekten çok net pozisyonlar bulduk. Musa olsun, Sadık olsun, Yakup olsun ne pozisyonlar buldular. Olmadı üzgünüz. İçeride maç kazanamama sıkıntımız var. İçeride taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk. Fakat bu maçı unutup önümüze bakmalıyız. İki zor deplasmanımız var, Balıkesir ve Şanlıurfa. İnşallah bu maçlarda aldığımız puanlarla Denizli maçını telafi ederiz. İlk maç Balıkesirspor'la. Onlarda sanırım bu aralar biraz sıkıntılılar. İnşallah onların bu sıkıntılarından yararlanıp Denizli maçını telafi etmek istiyoruz" dedi.

"HERKESTEN ÇOK BİZ ÜZÜLÜYORUZ, BİZ SEVİNİYORUZ"

Tecrübeli futbolcu bireysel performansıyla ilgili sorulan bir soruya, "Benin kendimi kanıtlamak gibi bir çabam yok. Benim bilen bilir. 7 yıldır buradayım. Benim burada Allah'a şükür oynadığım maçlar belli. Sonuçta baktığınız zaman ben sol bek oyuncusuyum. Benim görevim defans. Ben elimden geldiğince takıma katkı sağlamak istiyorum. Zaman zaman iyi oynarım kötü oynarım ama kötü mücadele etme şansım yok. Dediğim gibi beni tanıyanlar az çok bilir. Kendimi kanıtlama gibi bir çabam yok. Çünkü verdiklerim ortada. Ben sahaya çıktığımda her zaman iyi oynamak istiyorum. Taraftarımız mutlu etmek istiyorum. Sonuçta bu iş bizim ekmeğimiz. Herkesten çok biz üzülüyoruz, biz seviniyoruz. Zaman zaman iyi maçlar oluyor, kötü maçlar oluyor. Ama şunu herkes bilsin ki sahaya çıktığımız zaman bütün takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ramazan Kahya, Sert Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement