Real Madrid, Son Antrenmanını Yaptı - Son Dakika
Spor

Real Madrid, Son Antrenmanını Yaptı

Real Madrid, Son Antrenmanını Yaptı

Real Madrid, sakatlığı süren futbolcular Sami Khedira, Raphael Varane, Fabio Coentrao ve Cristiano Ronaldo'nu katılmadığı son antrenmanını yaptı.

26.11.2013 14:45

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın karşılaşacağı Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, karşılaşmanın, 6-1 galip geldikleri İstanbul'daki maçtan tamamen farklı olacağını söyledi.

Real Madrid, sakatlığı süren futbolcular Sami Khedira, Raphael Varane, Fabio Coentrao ve Cristiano Ronaldo'nu katılmadığı son antrenmanını yaptı.

Teknik direktör Ancelotti, antrenman sonrası düzenlenen basın toplantısında, Galatasaray maçı öncesinde kendilerine çok güvendiklerini ancak bunun İstanbul'da aldıkları 6-1'lik galibiyetten kaynaklanmadığını belirterek, "Galatasaray, Mancini'den sonra değişti. Daha dengeli oynuyor. Juventus'a karşı çok iyi defans yaptı. Ayrıca ofansif olarak da iyi. Drogba gibi çok tehlikeli bir oyuncusu var. 6-1'lik maçtan tamamen farklı bir maç olacak" diye konuştu.

Ancelotti, vatandaşı ve meslektaşı Roberto Mancini ile ilgili bir soruya, "Büyük tecrübesi var. İtalya'da ve İngiltere'de çok iyi işler yaptı. Galatasaray'da da çok iyi işler yapacağına eminim" cevabını verdi.

İtalyan teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'nde kalan iki maçı da kazanmak ve gruptan lider olarak çıkmak istediklerini" vurgulayarak, "Galatasaray'ın durumu bizden farklı. Onlar turu geçmek için mücadele veriyor ve bu bizi zorlayan bir unsur olacaktır. Real Madrid'in hedefi ise her zaman kazanmak" değerlendirmesini yaptı.

Hem 4-3-3 hem de 4-4-2 oynama kapasitesine sahip olduklarını, takım olarak kendilerini daha geliştirerek son maçlarda hücum açısından çok daha iyi, defansif anlamda da daha yardımlaşarak oynadıklarını söyleyen Ancelotti, sezonu kapatan Khedira'nın yerine Di Maria veya Casemiro'yu deneyebileceğini dile getirdi.

Ancelotti, Ronaldo'yu Galatasaray karşısında dinlendireceğini de ifade ederek, "Ronaldo'nun küçük bir sorunu var ama yarın sahada olmayacak. Sanırım cumartesi oynanacak lig maçına hazır olur. Olmazsa da onu riske atacak değiliz" açıklamasını yaptı.

- Futbolcu Marcelo

Real Madridli futbolculardan Marcelo ise hücum anlamında iyi oynadıklarını, savunmada da iyiye gittiklerini bildirerek, "Şampiyonlar Ligi'nde en kısa sürede gruptan çıkmayı garantilemek istiyoruz ve yarın bu şansımız var" ifadesini kullandı.

Marcelo ayrıca "FIFA Altın Top ödülü için geçen yıl Cristiano Ronaldo'yu desteklememesine rağmen bu sezon desteklediği" yönünde İspanyol basında çıkan haberlerlerle ilgili şunları kaydetti:

"Bu tamamen basının yarattığı sahte bir polemik. Geçen yıl bana bir gazeteci, 'Sence Casillas, Altın Top ödülünü almalı mı' diye sordu ben de 'Evet' dedim. Herkes 'Ronaldo'yu değil Casillas'ı destekliyor' diye yazdı. Ben de tepkimi gösterdim. Tahta değilim insanım."

Marcelo, Ronaldo ile çok iyi bir arkadaşlığının olduğunu ve Altın Top ödülünü bu sezon Portekizli futbolcunun kazanması gerektiğini de ekledi.

Madrid temsilcisinin muhtemel 11'i

Real Madrid'in, Galatasaray'ın karşısına "Casillas, Sergio Ramos, Marcelo, Pepe, Arbeloa, Xabi Alonso, Di Maria, Bale, Isco, Jese, Benzema" 11'iyle çıkması bekleniyor.

Son 5 karşılaşmada maç başına 4,4 gol kaydeden Real Madrid, bu sezon şimdiye kadar oynadığı resmi maçlarda toplam 54 gol attı. Madrid ekibi, bunların 22'sini son 5 maçında kaydetti. Sakatlığından dolayı Galatasaray maçında oynamayacak olan Ronaldo ise son 5 maçta 10 gol atarak, takımı sırtlayan isimdi.

Bu arada Real Madridli taraftarlar grubu, yarınki maçta FIFA Altın Top ödülü adayı Ronaldo'yu desteklemek için Santiago Bernabeu Stadı'nda mozaik gösterisi yapacak. Ronaldo'nun yüzünün basıldığı 45 bin adet karton maskeyi takacak olan taraftarlar, Portekizli futbolcunun forma numarasına atfen karşılaşmanın 7. dakikasında Ronaldo tezahüratı yapacak. - Madrid

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Real Madrid, Son Antrenmanını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement