Roma Tribünleri Inter Maçında Daha da Boş Kalacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Roma Tribünleri Inter Maçında Daha da Boş Kalacak

Roma Tribünleri Inter Maçında Daha da Boş Kalacak
18.02.2014 18:01

İtalyan futbol kulübü Roma, taraftarlarının, aşağılayıcı tezahüratlarını sürdürmesi nedeniyle Inter'i konuk edeceği 26. hafta maçında, güney tribününün bitişiğindeki bölüme de seyirci alamayacak.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Roma, cezasının arttırılmasıyla Inter'i konuk edeceği 26. hafta maçında, kuzey ve güney tribünlerinin yanı sıra güney tribününün bitişiğindeki bölüme de seyirci alamayacak.

FIFA'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, taraftarlarının, Napoli kulübü ve taraftarlarını hedef alan aşağılayıcı tezahürattan ötürü "bölgesel ayrımcılık" yapıldığı gerekçesiyle 2 maç boyunca stadındaki kuzey ve güney tribünlerini kapatma cezası alan Roma'nın cezası arttırıldı.

Karara göre, cezanın yarısını, ligin 24. haftasında Sampdoria'yı 3-0 yendiği karşılaşmada çeken Roma, aynı tezahürat bu maçta da yapıldığı için 26. haftada Inter'i konuk edeceği maçta, kuzey ve güney tribünlerinin yanı sıra güney tribününün bitişiğindeki bölüme de seyirci alamayacak.

Roma'ya ayrıca 80 bin avro para cezası verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Roma Tribünleri Inter Maçında Daha da Boş Kalacak - Son Dakika


Advertisement