Ronaldınho'dan Dünya Kupası Öncesi Özel Performans - Son Dakika
Spor

Ronaldınho'dan Dünya Kupası Öncesi Özel Performans

Ronaldınho\'dan Dünya Kupası Öncesi Özel Performans

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, ülkesinde düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası için hazırlanan özel şarkıyı, rapçi Edcitk ile birlikte söyledi.

27.01.2014 11:45

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho, ülkesinde düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası için hazırlanan özel şarkıyı, rapçi Edcitk ile birlikte söyledi.

'Vai na fe' isimli rap şarkısını seslendiren Ronaldinho, meşin yuvarlak ile yeşil sahalardaki yeteneğinin ardından mikrofon başındaki yeteneğini de göstermiş oldu.

Ev sahibi ülke olarak bu yaz düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası'nı 6. kez kazanmak isteyen Brezilya'da, Ronaldinho ve rapçi Edcity'nin yaptığı düet halk tarafından büyük beğeni kazandı.

'Vai na fe' isimli şarkıda, Ronaldinho ve Edcity, 'İnan sen kaybetmeyeceksin, büyük zafere inanmak zorundayız ve başaracağız' sözleri ile Dünya Kupası öncesi Brezilya halkına ve milli takıma moral verdiler. Ronaldinho, Dünya Kupası öncesinde Beşiktaş'tan gelen astronomik transfer teklifini son anda Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Scolari'nin, "Dünya Kupası öncesi Avrupa'ya gitme" sözlerinin ardından reddetmiş ve ülkesinde, Atletico Mineiro'da kalmayı kabul etmişti.

Öte yandan Brezilya'da, Dünya Kupası hazırlıkları sürdürürken, ülkede yaşanan yoksulluk ve ekonomik sıkıntılarla nedeniyle halk bir çok şehirde Dünya Kupası için ayrılan bütçeyi protesto ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ronaldınho'dan Dünya Kupası Öncesi Özel Performans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement