Ronaldo'dan Müthiş Gol - Son Dakika
Spor

Ronaldo'dan Müthiş Gol

Ronaldo\'dan Müthiş Gol

Portekiz ile Ekvator arasında oynanan hazırlık maçında Ronaldo'nun golü parmak ısırttı.

09.02.2013 15:30  Güncelleme: 15:28

Portekiz ile Ekvator'un karşı karşıya geldiği hazırlık maçında, Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo müthiş bir gole imza attı.

PORTEKİZ ÜZÜLEN TARAF OLDU

Samanyolu Haber'de futbol fırtınası esti. Cristiano Ronaldo 'lu ve Raul Meireles'li Portekiz ile Ekvador 'un karşılaşması, canlı olarak izleyicilere aktarıldı.

2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesi son provada, dünya futbolunun en büyük yıldızları arasında gösterilen Cristiano Ronaldo maç sonucunda üzülen taraf oldu.

Portekiz'de Fenerbahçe forması giyen Raul Meireles 80 dakika görev yaptı. Karşılaşmanın henüz 2. dakikası oynanırken Jefferson Montero'dan gelen ortayı iyi değerlendiren Antonio Valencia kafa vuruşuyla takımı Ekvador'u 0-1 öne geçirdi.

Yediği golden sonra baskısını artıran Portekiz'de 11. dakikada Cristiano Ronaldo'nun etkili şutunda kaleci Banguera başarılıydı. Ev sahibi ekip adına beklenen gol ise 23. dakikada geldi ve Fabio Coentrao'nın pasında topla buluşan Cristiano Ronaldo topu Ekvador ağlarıyla buluşturdu ve skorda 1-1'lik eşitliği sağladı.

37. dakikada gelişen Ekvador atağında Christian Benitez gole yaklaştı ancak Portekiz savunması tehlikeyi büyümeden önledi. İlk yarının son dakikasında, 45. dakikada Helder Postiga takımı adına yakaladığı gol şansını değerlendiremedi.

İLK YARI 1-1

Karşılaşmanın 60. dakikası oynanırken Portekiz adına Helder Postiga sahneye çıktı ve attığı golle durumu 2-1 yaptı. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra, 61. dakikada Joao Pereira ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi ve bu golle maçta skor 2-2'ye geldi.

66. dakikada Portekiz'de Miguel Veloso'nun şutunda Ekvador savunması golü engelledi. Dakikalar 70'i gösterirken Christian Benitez'in pasında topu önünde bulan Felipe Caicedo attığı golle takımı Ekvador'u 2-3 öne geçirmeyi başardı.

80. dakikada konuk ekip dördüncü gole Christian Benitez ile yaklaştı ancak oyunun kafa vuruşunda top auta çıktı. Maçın 89. dakikasında Portekiz beraberlik golüne çok yaklaştı ancak Custodio'nun kafa vuruşunda üst direk gole engel oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan mücadele, konuk ekip Ekvador'un 3-2'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo'dan Müthiş Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement