Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

- Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor Petrolul Ploieşti Teknik Direktörü Nicolae Constantin: "Bizim ligimiz Türkiye Ligi'nden daha iyi" "Romanya ve Türkiye milli takımları aynı ayarda" Kocaeli'de sezon başı hazırlık çalışmaları yapan Rumen...

23.06.2022 12:15  Güncelleme: 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Petrolul Ploieşti Teknik Direktörü Nicolae Constantin:

"Bizim ligimiz Türkiye Ligi'nden daha iyi"

"Romanya ve Türkiye milli takımları aynı ayarda"

KOCAELİ - Kocaeli'de sezon başı hazırlık çalışmaları yapan Rumen takımı Petrolul Ploieşti'nin teknik direktörü Nicolae Constantin, "Lige baktığımız zaman, bizim ligimiz Türkiye Ligi'nden daha iyi bir lig. Milli takım olarak aynı ayardayız" dedi.

2021-2022 sezonunda Romanya 2. Lig'inden 1. Lig'e yükselen Petrolul Ploieşti kulübü, sezon başı kampını Kocaeli'de geçiriyor. Rumen ekibi, 19 maçta aldığı 16 galibiyetle geçirdiği iyi sezonun ardından 1. Lig'de de büyük oynamak istiyor. 30 Haziran'a kadar hazırlıklarını Kocaeli Edis Spor Kompleksi'nde sürdürecek olan Petrolul Ploieşti'nin teknik direktörü Nicolae Constantin, "Burası, hazırlık maçı da yapabileceğimiz çok iyi bir yer" ifadelerini kullandı.

"Biz bir tarih kulübüyüz"

Romanya 1. Ligi'ne yeni yükselmiş olsalar bile köklü tarihleri olduğunu söyleyen Nicolae Constantin, "Tarihimiz çok eski, çok taraftarımız ve çok şampiyonluklarımız var. Biz de tabii ki onların önünde hedefleri yukarı çekmek için elimizden geleni yapacağız. Biz öyle yeni çıkmış bir takım sayılmayız, çünkü tarihimiz var. Biz bir tarih kulübüyüz. Onun için hedeflerimiz var" ifadelerini kullandı.

"Bizim ligimiz Türkiye Ligi'nden daha iyi"

Romanya ve Türkiye ligleri kıyaslandığında Romanya'nın bir adım önde olduğunu söyleyen Constantin, "Lige baktığımız zaman, bizim ligimiz Türkiye Ligi'nden daha iyi bir lig. Avrupa'da 6'ncı lig olarak gözüküyoruz. Fakat milli takım olarak baktığımız zaman Türk milli takımı ve Rumen milli takımı aynı ayarda diyebilirim" dedi.

Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rumen 1. ligine yükselen Petrolul Ploieşti, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement