Rusya'da infial yaratan video! İki futbol oyuncusu soyunma odasında cinsel yakınlaşma yaşadı - Son Dakika
Spor

Rusya'da infial yaratan video! İki futbol oyuncusu soyunma odasında cinsel yakınlaşma yaşadı

Rusya\'da infial yaratan video! İki futbol oyuncusu soyunma odasında cinsel yakınlaşma yaşadı

Rusya'daki bir futbol takımının soyunma odasında yaşananlar, ülkede gündem oldu. Glen Waverley Futbol Kulübü oyuncularından 2'si yılsonu kutlamaları esnasında bir iddianın kaybedilmesi nedeniyle cinsel yakınlaşma yaşadı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkması ise ülkede infial yarattı.

01.12.2022 11:28  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası'nda Sırbistan milli takımında yaşandığı iddia edilen yasak aşk skandalının ardından benzer bir olay da Rusya'da yaşandı. Rusya'da mücadele eden futbol kulüpleri arasında yer alan Glen Waverley Futbol Kulübü'nün oyuncuları şampiyonluk kutlamaları kapsamında soyunma odasında eğlenmeye başladı.

İDDİAYI KAYBETMESİ NEDENİYLE YAKINLAŞMA YAŞADILAR

Yerel basında yer alan habere göre iddia kaybeden futbolcular soyunma odasında samimi anlar yaşadı. Bu anlar da diğer arkadaşları tarafından kaydedildi. Görüntülerin ortaya çıkması ise infial yarattı.

Rusya'da infial yaratan video! İki futbol oyuncusu soyunma odasında cinsel yakınlaşma yaşadı

KULÜP TARAFINDAN KINAMA MESAJI YAYINLANDI

Olayın giderek büyümesinin ardından hem kulüpten hem de oyuncular özür diledi. Fakat bu da yeterli olmadı. Futbolcular hakkında cezai işlem için soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Rusya'da infial yaratan video! İki futbol oyuncusu soyunma odasında cinsel yakınlaşma yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement