Sabri, Maxi Pereira'nın Gerisinde Kaldı - Son Dakika
Spor

Sabri, Maxi Pereira'nın Gerisinde Kaldı

Sabri, Maxi Pereira\'nın Gerisinde Kaldı

Galatasaray'da Cüneyt Tanman'ın eleştiriler üzerine Maxi Pereira ile kıyasladığı milli yıldız, istatistikleriyle meslektaşının gerisinde kaldı.

17.08.2015 10:50

Galatasaray'da dönemin futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman'ın Maxi Pereira için "Sabri'den daha iyi değil" sözleri yeniden gündem konusu oldu.

SAĞ BEK ÇÖKTÜ

Transfer dönemindeki performansı taraftarları memnun etmeyen Galatasaray yönetiminin bir savunması daha çöktü. Sağ bek transferinden vazgeçerek Sabri Sarıoğlu ile sözleşme yenilenmesi üzerine sert eleştirilere uğrayan yönetim, Aydın Yılmaz ile yola devam etme düşüncesinden ise aşırı tepkiler nedeniyle vazgeçmişti.

"PEREIRA, SABRİ'DEN DAHA İYİ DEĞİL" DENMİŞTİ

Dönemin futbol şube sorumlusu Cüneyt Tanman, adı gündemde olan ve bonservis bedeli olmadan Porto'ya transfer olan Benfica'nın yıldızı Maxi Pereira için, "Sabri'den daha iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum" demişti.

SABRİ, PEREIRA'NIN GERİSİNDE KALDI

Sabri önceki gün çıktığı ilk lig maçında yaptığı 10 ortada tek bir isabet sağlayabilirken, Porto'nun yeni yıldızı Pereira ise Guimaraes maçına 11'de başladı ve 2 asistle 3-0'lık galibiyette önemli bir rol oynadı. Özellikle Sabri'nin Sivasspor maçının ilk yarısında yapptığı bir ortanın kimseye değmeden taca çıkması sosyal medyada dalga konusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabri, Maxi Pereira'nın Gerisinde Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • sakıp: 17 yıldır Galatasaray da 17 yıldır idmana çıkıyor yinede orta yaparken korkudan ölüyoruz yoldan geçen birini 17 Galatasaray da idman yapıp oynasa Dünya yıldızı olur ama Sabri de bu kapasite yok Manchin İtalya 3. liğin de oynayamaz demişti ama hala Galatasaray da ve süper para alıyor bu kulüp batmasında biz mi batalım 8 1 Yanıtla
    Zaza23: Evet doğru söze ne hacet 3 1
  • Cinconluyum: Bana gore sabri reiz turkiyenin gelmis gecmis. En iyi üclü cektiren türk oyuncusudur:)))) 5 3 Yanıtla
  • efekarli: Sqbriyi elestirenler gecen yil sabrinin kanadina iki transfer yapildi ne paralar dojuldu ve kim oynadi sorarim bizde adetyir meyve veren agaci taslarlar taslamiycaksin topluycaksin o ta r ikmi dir nedir gecen yil bi sampiyonlar ligi maci oynadi halen guluyom o oyuncuysa ben fifa baskani rahat olurum :)) besleme onlar tabiri caizse herkes emegini b karsiligini a lir adam gibi adam begenmidiginiz sabri elin gavurunu geyiriyonuz disko bardan cikmaz orasini burasini gosterir millete hatirlarsaniz eskiden bas taci yaparsiniz milliyetcilik bu degildir kendi ebladini koru kolla 2 2 Yanıtla
  • tekerlek: bu sabri nasıl futbolcu oldu hala anlayamıyorum futbolun a sı yok 4 0 Yanıtla
  • ALPARSLAN: tekerlek ve lavuk cin ile kim olduğunu bulamamış biri. sabri gibi GALATASARAY ın vefalı sporcusuna laf atma terbiyesizliğinde bulunuyor. son 3 kupalı şampiyonun en istikrarlı oyuncusudur o. kafasızların oy verme ve yorum yapma hakları olmamalı bence. 0 2 Yanıtla
  • öz cimbomlu: galatasarayı yönetenler sabriyi kendi şirketlerinde 2 bin lira maaşla çalıştırmazlar 2 0 Yanıtla
  • foterli: Pererianin gerisinde niye kalmis sabri hayirli isler dooot 0 0 Yanıtla

Advertisement