Şahin, Sözkesen'e Sahip Çıktı - Son Dakika
Spor

Şahin, Sözkesen'e Sahip Çıktı

Şahin, Sözkesen\'e Sahip Çıktı

Tepecik maçı sonrasında Teknik Direktör Murat Sözkesen'in Ünyesporlu futbolcuya tepki göstermesini değerlendiren Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Olay tamamen maçın heyecanından kaynaklanmıştır."

28.03.2013 14:51

Tepecik maçı sonrasında Teknik Direktör Murat Sözkesen'in Ünyesporlu futbolcuya tepki göstermesini değerlendiren Kulüp Başkanı İrfan Şahin, "Olay tamamen maçın heyecanından kaynaklanmıştır. Hocamız işine bağlılığını ortaya koymuştur. Hocamızda takımın başındadır" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve geçen hafta deplasmanda Tepecikspor ile golsüz berabere kalan Ünyespor'un Teknik Direktörü Murat Sözkesen, maçın son saniyelerinde gol kaçıran futbolcusu Emre Köksal'a tepki göstermiş ve olay yaygın basında geniş yer almıştı. Milli maçı izlemek üzere Andora'ya gittiği için Tepecik maçını izleyemediğini belirten Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, "Eski İçişleri Bakanımız ve çok kıymetli misafirlerin huzurunda oynanan bir maçtı. Futbol oynamaya çok müsait bir ortam olduğunu biliyorum. Maçı izleyemediğim için bende üzüntü duydum. Milli maçtan daha iyi bir maç olacağını düşünüyordum. Anlatılanları dinledikten sonra ve görüntüleri gördükten sonra anlatanlara hak verdim" diye konuştu.

"FUTBOLDA OLAN ŞEYLER"

Tepecik maçı sonrası Emre'nin son dakika pozisyonunda kaleci ile karşı karşıya kalması ve topu dışarı atmasıyla ilgili ulusal ve yerel basında çıkan haberleri okuduğunu belirten Başkan İrfan Şahin, "Tabi bunlar futbolda ilk değil, sonda olamayacaktır. Bu sadece Ünyespor'un kaçırdığı bir gol değil, Ünyespor belki onlarca, belki yüzlerce gol kaçırmıştır. Burada ki olay maç eksikliği olan bir oyuncumuzdur. Kadroya sakatlığı sebebiyle henüz 2 -3 hafta önce girmiş, kapasitesi ve bilgisi üst düzey bir futbolcu kardeşimiz. Ben bunu böyle gözlemliyor, böyle görüyorum. Futbolcu gol atabilir. Gol kaçırabilir, olmayan bir pozisyondan gol çıkartabilir. Burada çok güzel bir kontra atak ile beraber gol ile burun buruna gelmiş ve topu dışarı atmış. Ama bunu hiçbir futbolcu bilerek dışarı atmaz. Biz böyle düşünüyoruz ki böyledir" şeklinde konuştu.

"HEYECAN VE STRESTEN KAYNAKLANIYOR"

Ünyespor'un puan cetvelindeki yerine bağlı olarak o anki heyecan ve hezeyanla kendini kaybetmiş olmasının da işine ciddiyetle sarıldığını gösteren bir davranış olduğunu belirten Şahin şöyle devam etti: "Bu pencereden bakarsak işini ciddiye alan bir hoca olduğunu görüyoruz. Ama tabi bu görüntünün olumsuz olarak ulusal medya da yer alması tabi bizi üzmüştür. Ama biz inanıyoruz ki oynadığımız bu futbolla inşallah ligde kalacağız ve önümüzde ki yıllara güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Ama futbol içinde olan şeylerdir. Oyuncumuzundu bir kastı yoktur. Hocamızın da tamamen oyunun heyecanından ve 3 puanı kaçırmanın üzüntüsü içerisinde ki verdiği tepkiden dolayı olmuştur. Oyuncusuna her hangi bir şiddet uygulamamıştır. Tamamen kendi araların da sözlü münakaşaları olmuştur. O yüzden bu gelip geçici şeylerdir. Futbolcumuzda antrenmanına çıkacaktır. Hocamız takımın başındadır. Ünyespor bir ailedir. Aile içinde bu tür küçük şeyler olur.

Biz olaya böyle bakıyoruz." - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şahin, Sözkesen'e Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement