Şampiyon Sporcular Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Şampiyon Sporcular Altınla Ödüllendirildi

Şampiyon Sporcular Altınla Ödüllendirildi

Kars Valisi Tepe, çeşitli spor branşlarında Türkiye Şampiyonluğu elde eden ve aralarında dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu Gülsüm Tatar'ın da bulunduğu sporcuları altınla ödüllendirdi.

26.02.2014 16:30

Vali Eyüp Tepe, çeşitli spor branşlarında Türkiye Şampiyonluğu elde eden ve aralarında dünya ve Avrupa Boks Şampiyonu Gülsüm Tatar'ın da bulunduğu sporcuları altınla ödüllendirdi.

İstanbul'da gerçekleştirilen Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonu'nda 64 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Gülsüm Tatar, Genç Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu olan Gizem Aydemir, Yıldızlar Bayan Türkiye Boks Şampiyonası'nda 75 kiloda Türkiye üçüncüsü olan İlayda Savaş, Samsun'da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda 52 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Necati Ekinci, aynı şampiyonada 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Tuğrulhan Erdemir, 75 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Murat Aydın ve 50 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Emrah Bezar ile snowbord, güreş, satranç ve atletizmde derece elde eden sporcular, antrenörleri ile Vali Tepe'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Tepe, sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Başarı elde eden sporcuların, arkalarından gelenler için "rol model" olacağına değinen Tepe, "Sizlerin Türkiye çapında elde ettiğiniz başarılar, sizden sonra geleceklerin veya sizin arkadaşlarınızın da tabiri caizse daha çok çalışmasına ve hırslanmasına vesile olacak. Bunun devamında da inşallah biz Kars olarak spor branşlarında hak ettiğimizi düşündüğümüz yerlere geleceğiz" dedi.

Tepe, spor branşları için Kars'ın rakım olarak son derece uygun olduğuna dikkati çekerek, "Biz tabii ki 1970'li yıllardaki o özlenen tabloyu yeniden yaşatmak istiyoruz. 1970'li yıllar belki sizlerin babalarının yaşları ama Türkiye'de bu bölgeden yetişmiş özellikle atletizm branşlarında milli sporcular vardı. Kayak anlamında Türkiye çapında büyük kayakçılar çıkarttık. Kayak Milli Takımı neredeyse Kars'tan teşkil ediliyordu. Başarılarınızdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

Vali Tepe, konuşmasının ardından Türkiye Şampiyonu olan başarılı sporculara altın ve eşofman verdi. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şampiyon Sporcular Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement