Şampiyon Trabzonspor, kapanışı kötü yaptı! Sahadan 3 puanla ayrılan Başakşehir, Avrupa vizesini kaptı - Son Dakika
Spor

Şampiyon Trabzonspor, kapanışı kötü yaptı! Sahadan 3 puanla ayrılan Başakşehir, Avrupa vizesini kaptı

Süper Lig'in son haftasında Başakşehir, sahasında ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Sahadan 3 puanla ayrılan turuncu-lacivertliler, ligi dördüncü sırada bitirerek Konferans Ligi biletini aldı.

22.05.2022 18:06  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başakşehir ile Trabzonspor, Süper Lig'in son haftasında Fatih Terim Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İstanbul'a şampiyon unvanıyla gelen konuk ekip, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR İLK YARI FİŞİ ÇEKTİ

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Başakşehir, 11. dakikada Okaka ile öne geçti. Baskısını her geçen dakika artıran turuncu-lacivertliler, 31. dakikada Epureanu ve 42. dakikada Serdar Gürler ile farkı 3'e çıkardı. İlk yarı 3-0'lık Başakşehir üstünlüğüyle sona erdi.

Şampiyon Trabzonspor, İstanbul'da sezonu kötü bitirdi! Başakşehir, Avrupa vizesini aldı

BAŞAKŞEHİR, KONFERANS LİGİ'NE GİDİYOR

İkinci yarı Trabzonspor oyunda ipleri eline alırken Başakşehir kalecisi Volakn Babacan kalesinde adeta devleşti. 59. dakikada Nwakaeme ile farkı 2'ye indiren bordo-mavililer, yakaladığı birçok net pozisyonda da Babacan'a takıldı. Başakşehir karşılaşmayı 3-1 kazanarak, ligi 4. sırada bitirdi ve Konferans Ligi biletini aldı.

Şampiyon Trabzonspor, kapanışı kötü yaptı! Sahadan 3 puanla ayrılan Başakşehir, Avrupa vizesini kaptı

Son Dakika Spor Şampiyon Trabzonspor, kapanışı kötü yaptı! Sahadan 3 puanla ayrılan Başakşehir, Avrupa vizesini kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement