Samsunspor 110 Bin Euroyu Ödeyemezse 3 Puanı Silinecek - Son Dakika
Spor

Samsunspor 110 Bin Euroyu Ödeyemezse 3 Puanı Silinecek

Samsunspor 110 Bin Euroyu Ödeyemezse 3 Puanı Silinecek

Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar, futbolcu Dejan Kelher'in alacağı 110 bin euroyu ödememeleri halinde 3 puanlarının silineceğini söyledi.

04.09.2014 18:10  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, 2011-2012 sezonunda kırmızı-beyazlı formayı giyen Dejan Kelher'in alacağı 110 bin Euro'yu ödememeleri halinde 3 puanlarının silineceğini söyledi.

Başkanı Emin Kar, Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda kulübün son durumu hakkında bilgi veren Kar, "Ne yazık ki 15 gün önce 2010 yılından kalan borçlarımız nedeniyle eksi 6 puanla başlayacaktık. Gekas'ın menajerinin 35 bin Euro parasını ödedik. Peşinden Akaki'nin kulübüne 30 bin Euro ödedik. Cezaları ödedik 35 bin Frank. Hem bunlar kendi çabalarımızla beraber, Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ın bize verdiği desteklerle beraber buralara geldik. Ama dün yine FIFA'dan bir haber daha geldi. Dejan Kelher'ın borcu ulaştı. 110 bin Euro'yu şimdi ödemezsek eksi 3 puana düşeceğiz. Yönetim olarak şimdi hem takım yapıyoruz, bir taraftan da takımı ayakta tutmaya çalışıyoruz. 15 gün sonra Gekas'ın 295 bin Euro'su geliyor. Bunların mutlaka yatırılması gerekiyor" dedi.

Samsunspor'a verilen sözlerin tutulmasını isteyen Kar, "Bugüne kadar hiç isim vermedim, kimseyi suçlamak istemiyorum ama herkesin bildiği geçen valimin bir röportajını okudum. Bir gazetede satır aralarında açık açık söylüyor. 'Kimsenin unutmaması lazım verilen sözleri' diyor. Eski başkanımız Kazım Yılmaz bütün kamuoyuna 'Bu takım Süper Lig'e çıkana kadar ben buradan para almayacağım' demişti. Benim kendisi ile görüşme talebim oldu. Çok yoğun olduğunu, fındık zamanın geldiğini belirterek randevu vermedi. Sadece telefonda görüştük. Ben ona durumları anlattım. O, parayı bize vermeyeceğini, kendisinin alacağını söyledi. Bunu sayın valimize de söylemişti. Bu sene 1 milyon 400 bin dolar galibiyet primleri gelmediği gibi, bir de ne olduğu belirsiz Samsunspor'da doğru dürüst oynamamış futbolculara inanılmaz paralar ödüyoruz. Şimdi 47 milyon lira borç bırakacaksınız hem temlik koyacaksınız. Bir de bütün futbolculara borucumuz var" diye konuştu.

Passolig'le ilgili her gün gazetelere demeç verdiklerini ve televizyonlara konuştuklarını hatırlatan Kar, "Bu sorun sadece Samsunspor'un sorunu değil. Şu an iyi bir yerde gidiyoruz ama maç sayısına baktığımız zaman bin tane seyircimiz geldi, 395 de Giresunspor'un seyircisi geldi. Bunlar tabi ki bizim açımızdan çok az" ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR ANEMON OTEL'DE KONAKLAYACAK

Toplantıda, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar ile Anemon otelleri arasında bir konaklama protokolü imzalandı. Görüşme sonrası açıklama yapan Anemon Samsun Otel Müdürü Onur Bıyıklı, "Takımımızın bu sene bu sene yapacak olduğu maçların 10 deplasmanının Anemon otellerinin olduğu illerde denk gelmekte olduğunu fikstürden takip ettik ve Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy'un desteği ile bu protokolü imzalanacak hale getirdik" açıklamasında bulundu.

Takımın deplasmanlarda Anemon otellerde konaklayacağını söyleyen Kar, konaklama konusunda destek veren Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'a teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor 110 Bin Euroyu Ödeyemezse 3 Puanı Silinecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement