Samsunspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Soğuk: "Süper Lig'e yükselmek istiyorsak Bucaspor maçını kazanmak zorundayız"

07.03.2014 17:01

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un futbol şube sorumlusu Nihat Soğuk, "Süper Lig'e yükselmek istiyorsak Bucaspor maçını kazanmak zorundayız" dedi.

Soğuk, AA muhabirine, ligde 12 maçtır Samsunspor'un yukarıya doğru bir ivme kazandığını ve bunu, haftaya sahalarında oynayacakları Bucaspor maçını kazanarak sürdürmek istediklerini söyledi.

Süper Lig'e yükselmek için Samsunspor'un çok kararlı olduğunu belirten Soğuk, "Süper Lig'e yükselmek istiyorsak Bucaspor maçını kazanmak zorundayız. Zaten sahamızda muhteşem bir atmosfer var. Seyircimiz muhteşem. Bu muhteşem taraftarın önünde iyi oynayarak 3 puanı hanemize yazdırmayı arzuluyoruz" diye konuştu.

Takımda kaleci Soner Şahin ve Atilla Özmen'in sakatlığının devam ettiğine işaret eden Soğuk, "Bu oyuncularımızın Bucaspor maçına hazır olması zor gibi gözüküyor. Kaleyi yine genç kalecimiz Furkan Köse'ye teslim edeceğiz. Furkan, genç yaşına rağmen oynadığı müsabakalarda oldukça başarılı oldu, umarım Bucaspor maçında da iyi oynayacaktır. Ayrıca Musa Sinan Yılmazer'in sakatlığı geçti. Bucaspor maçına kadar hazır hale gelirse ve hocamız görev verirse kadroda yer alacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Soğuk, şehirden maddi destek beklediklerini vurgulayarak, "Samsunspor'a şehrin sahip çıkmasının zamanı geldi. Umarım bu destek artarak devam eder. Bu tür desteklerle hem oyuncularımız motive oluyor hem de biz ekonomik zorluğu atlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Öte yandan Samsunspor, Bucaspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, kültür fizik hareketleri yaptı. İdmana sakat olan kaleciler Soner Şahin ve Atilla Özmen katılmadı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement