Samsunspor'da Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıkları

Samsunspor\'da Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıkları

Golcü futbolcu Yılmazer: "Gol attıkça öz güvenim artmaya başladı"

15.01.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un golcü futbolcusu Musa Sinan Yılmazer, "Gol attıkça öz güvenim artmaya başladı" dedi,

Samsunspor, pazar günü sahasında oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki kırmızı-beyazlı futbolcular, iki grup halinde çalıştı. Futbolcuların bir bölümü antrenman sahasında koşu ve kültür fizik hareketleri yaparken diğer bölümü salonda çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi.

İdmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Musa Sinan Yılmazer, Samsunspor'un Hüseyin Kalpar yönetiminde yeni bir ekip oluşturarak lige başladığını söyledi.

Sezon öncesi ve sezon ortasında güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Yılmazer, şöyle konuştu:

"Takımdaki oyuncu arkadaşlarımızın birbirini iyice tanımasıyla maçlardaki performansımız da iyiye gidiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında futbolcular olarak kazanmaya çok inanmıştık. Bu maçı kazanırsak ligin şeklinin değişeceğini biliyorduk ve galip geldik. Bu galibiyetin ardından sahamızda oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı bizim için daha anlam kazandı. Bu maçı da kazandığımız takdirde üst sıralara tırmanacağımızı düşünüyorum."

Takımda arkadaşlığın üst seviyeye çıkmaya başladığını dile getiren Yılmazer, "Gol attıkça öz güvenim artmaya başladı. İlerleyen haftalarda performansımın daha da artacağına inanıyorum. Çünkü sadece takımla değil ekstra antrenmanlar da yapıyorum. Kendimi iyi geliştirip takıma daha fazla katkı sunarım" ifadelerini kullandı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Tki Tavşanlı Linyitspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement