Samsunspor'dan Ertuğrul Sağlam istifa etti! - Son Dakika
Spor

Samsunspor'dan Ertuğrul Sağlam istifa etti!

Play-off turunda Süper Lig'e yükselme şansını yitiren Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam istifa etti. Ligi 70 puanla bitirmesine rağmen Play-off'a kalıp, Altınordu'ya elenen Samsunspor, Süper Lig'e yükselememişti. Yönetim kurulu, Sağlam'ın istifasını kabul ederken kendisine hizmetleri için teşekkür etti.

03.06.2021 17:30  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de Play-Off Turu'nda Altınordu'ya elenerek Süper Lig'e çıkma şansını yitiren Yılport Samsunspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Karadeniz ekibi resmi hesaplarından yaptığı açıklamayla tecrübeli hocanın yönetime istifasını sunduğunu ve kararın kabul edildiğini belirtti.

TFF 1. Lig play-off turu yarı final rövanş maçında Altınordu, deplasmanda Samsunspor'la 2-2 berabere kalmış ve ilk maçın avantajıyla adını finale yazdırmıştı. Samsunspor'da 15 Kasım 2019'da göreve başlayan Sağlam, takımı 2. Lig'den alarak 1. Lig play-off'lara kadar taşımayı başarmıştı.

Kırmızı beyazlı takımdan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

Kulübümüz Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam, kulübümüzdeki görevinden ayrılmış ve istifasını yönetime sunmuştu. İstifası kulübümüz yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir.

Ertuğrul Sağlam'a bugüne kadar Samsunspor'a sunduğu hizmetleri ve katkıları için teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz.

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş.

Samsunspor\'dan Ertuğrul Sağlam istifa etti!

Son Dakika Spor Samsunspor'dan Ertuğrul Sağlam istifa etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Veli B.: Bu adam bizim liglere fazla dürüst 65 1 Yanıtla
  • ömer yüksel: İnsan olarak 10 numara bir insan lakin Samsunspor da ciddi bir yönetimsel sıkıntı var ve Ertugrul Hoca çok yalnız bırakıldı.Kadro tercihleri ve maça dokunuşları da çoğu kez hataliydi.Yolu açık olsun 32 5 Yanıtla
  • Recep Yaşakan: Ertuğrul Sağlam bir türlü kendini kanıtlamadı bursasporda öyle bir hava esti o zaman Bursa futbolcular iyi oynuyordu şu arasında şampiyon oldum 0 2 Yanıtla

Advertisement