PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunsporlu futbolcu Musa Aydın, "2 maçtır kaybetmiyoruz. Sahamızda oynayacağımız Balıkesirspor maçını kazanırsak, iyi bir çıkış yakalarız." dedi.
SON SANİYEDE ATTI
Musa Aydın, deplasmanda oynadıkları 1461 Trabzon maçından puanla dönmelerinin çok iyi olduğunu belirtti. Müsabakanın son saniyelerde attığı golle takımına 1 puanı kazandıran Musa Aydın, şöyle devam etti:
"Keşke 3 puanla ayrılabilseydik, ama olmadı. Saha zemininin kötü oluşu futbolumuzu olumsuz etkiledi. Ama herşeye rağmen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti ve 1461 Trabzon beraberliği ile nefes aldık."
Musa Aydın, daha sora şunları söyledi:
"Bu karşılaşma bizim için çok önemli. Kazanırsak üst sıralara doğru olan tırmanışımızı sürdürürüz. Ekigho ve Adiloviç gibi önemli eksiklerimiz Balıkesirspor maçında takımdaki yerlerini alabilecek. Onların da yeniden aramıza katılması ile birlikte gücümüz iyice artacak. Taraftarlarımızın da muhteşem desteği ile Balıkesirspor maçından da zaferle ayrılacağımıza inanıyorum."
Öte yandan takımına izin veren teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Yorucu bir süreç geçirdik. Üst üste maçlar oynadık. 3 günlük dinlenme takımımıza iyi gelecek. Samsunspor Kulübü olarak, bizim hedefimiz her zaman üst sıralardır. Bunu başarabilecek potansiyele de sahibiz" diye konuştu.
Son Dakika › Spor › Samsunsporlu Musa Aydın, Balıkesirspor Maçı Öncesi Konuştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?