Samsunsporlu Zenke Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika
Spor

Samsunsporlu Zenke Kadro Dışı Bırakıldı

Samsunsporlu Zenke Kadro Dışı Bırakıldı

Samsunspor yönetimi, Fenerbahçe kupa maçında oyundan çıkarken kenar yönetime tepki gösteren Nİjeryalı forvet Simon Zenke'yi kadro dışı bıraktı.

23.03.2012 18:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun spor yönetimi, Fenerbahçe kupa maçında oyundan çıkarken kenar yönetime tepki gösteren Nİjeryalı forvet Simon Zenke'yi kadro dışı bıraktı.

Pazar günü Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Samsunspor'un yönetimi, teknik heyetin de raporu doğrultusunda Simon Zenke'yi kadro dışı bıraktı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya şöyle:

"Futbolcularımızdan Simon Zenke, 21 Mart Çarşamba günü Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasının 55. dakikasında oyundan alınmasına tepki göstererek el-kol hareketlerinde bulunmasını tavsip etmemiz mümkün değildir. Bu durumu profesyonel futbolcuya yakışmayacak bir hareket olduğu kadar Samsunspor Kulübümüze yapılan bir hareket olarak görmekteyiz. Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal'ın bu futbolcuyla ilgili hazırladığı rapor Yönetim Kurulumuzda görüşülmüş ve spor ahlakıyla bağdaşmayan bu hareketinden dolayı Zenke'nin süresiz kadro dışı bırakılmasına ve ayrıca para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir. Kadro dışı bırakılan Zenke'nin kulübümüz tarafından tahsis edilen antrenör nezaretinde, Profesyonel takımımızdan ayrı olarak idmanlarına devam edecektir." - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunsporlu Zenke Kadro Dışı Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement