Şanlı Wolfsburg İle İlk İdmanında - Son Dakika
Spor

Şanlı Wolfsburg İle İlk İdmanında

Şanlı Wolfsburg İle İlk İdmanında

Wolfsburg'a Transfer Olan Tuncay Şanlı İlk İdmanına Çıktı.

01.02.2011 18:00

GURBETÇİLER BERABERİNDE GETİRDİKLERİ TÜRK BAYRAĞI'NI SALLAYARAK TUNCAY'A DESTEK VERDİLER

Almanya'nın Bundesliga takımlarından Wolfsburg ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

İngiltere'nin Stoke City takımından Wolfsburg'a gelen Şanlı, ilk antrenmanında heyecanlı gözüktü. Yeşil-Beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği milli futbolcumuz, yaptığı açıklamada Almanya'da bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Transferinin çok hızlı ve ani geliştiğini anlatan Şanlı, "Almanya'da şampiyon bir takıma transfer olduğum için mutluyum. Buraya başarılı olmak için gelim. Almanya benim evim gibi. Burada çok sayıda Türk var. Kendimi yabancı hissetmeyeceğim. Ani ve hızlı bir transfer oldu. Türklerin duasını bekliyorum" dedi.

Wolfsburg'da 6 numaralı formayı giyeceğini, oynamak için sabırsızlandığını dile getiren Tuncay Şanlı, "İngiltere geride kaldı. Stoke Cityli taraftarlara bugüne kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Bundan sonra Wolfsburg için ter dökeceğim. Burada 6 numaralı forma ile mücadele edeceğim. Beni çok iyi karşılayan Wolfsburg taraftarlarına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Forma giymek için sabırsızlanıyorum. Ben kendimihazır hissediyorum. Sağlık sorunum yok. Eğer forma verilirse Hannover maçında oynarım. Burada yaşayan Türklerden destek bekliyorum" diye konuştu.

Tuncay'ın antrenmanını çok sayıda gurbetçide izledi. Antrenman sonrası en çok ilgi Tuncay'a gösterildi. Türkler beraberinde getirdikleri Türk Bayrağı'nı sallayarak Tuncay'a destek verdiler.

2007 yılında Fenerbahçe'den Middlesbrough'ya transfer olan 29 yaşındaki Tuncay Şanlı oynadığı 67 maçta 15 gol attı. İki sezon Middlesbrough forması giyen milli futbolcu, 2009 yılında 5 milyon sterline Stoke City'e transfer oldu. Şanlı burada 44 maçta 5 gol attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlı Wolfsburg İle İlk İdmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement