Şanlıurfaspor'da Kartalspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Kartalspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Şanlıurfaspor\'da Kartalspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Şanlıurfaspor, PTT 1.Lig'in 21.haftasında deplasmanda Kartalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

06.02.2013 19:30

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 21. haftasında deplasmanda Kartalspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenmanda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Geçen haftaki Manisaspor galibiyetinin oluşturduğu pozitif atmosferle bu hafta başlattığımız çalışmalar çok olumlu geçiyor. Bir anda lideri yenerek elde ettiğimiz üç puan şehrin havasını olumlu bir şekilde değiştirdi. Gerçekten bütün camia bu sonuçtan dolayı kenetlendi. Artık önümüze daha umutla bakıyoruz" dedi.

"KAZANMAYA DEVAM ETMELİYİZ"

İstikrarsızlığı ortadan kaldırmak adına kazanmaya devam etmeleri gerektiğini savunan Kaya, "Kartalspor ile oynanacak müsabakayı mutlaka kazanarak sayısı az da olsa bir seri yakalayabilirsek çok önemli bir süreç bizi bekleyecektir. Bugün yeni transfer arkadaşlarımızın bir provası var. Onların hem antrenman sayıları az hem de maç eksiklikleri fazla. Onların bu eksik yönlerini tamamlamak adına bir provayla maç kondisyonunu arttıracak bir çalışma yapıyoruz. Her geçen hafta yeni transferlerden oyuncu takıma dahil oluyor. Bu hafta da inşallah yeni iki oyuncu takımımıza dahil olacak. ve bu çalışmalar kadronun verdiği avantajla böyle devam edecek" diye konuştu.

"ÇOK ZOR BİR MÜSABAKA OYNAYACAĞIZ"

Kartalspor ile oynanacak müsabakada sakatlıklar hakkında da bilgi veren teknik direktör Bahri Kaya, Kaan'ın sakatlığı dolayısıyla bu hafta maça çıkamayacağını belirtti.

Son olarak Kartalspor'un kendi saha şartlarını çok iyi kullanan bir rakip olduğunu söyleyen Kaya, "Bu Kartalspor'un lehine olan avantajı kendi lehimize çevirmek için çalışmalar yapıyoruz. Her maçın kendine zorluk verecek bir yanı var. Kartalspor müsabakası kendi sahasında saha şartları en iyi kullanan rakiplerden biri. O sahaya uygun oynayabilecek bir oyuncu kadrosu ile maça başlamaya düşünüyoruz. Kartalspor devre arasında yaptığı takviyelerle çok iyi bir kadro oluşturdu. Kendi sahasına en iyi şekilde kullanan rakibe karşı çok zor bir müsabaka oynayacağız. Bu ligde bir yerlere geleceksek eğer zorları da başarabilmeliyiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Kartalspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement