Şanlıurfaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Şanlıurfaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı

Şanlıurfaspor, PTT 1.Lig'in 28.GAP Vadisi'nde gerçekleşen antrenman, teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapıldı.

29.03.2013 17:26

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 28. haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamladı

GAP Vadisi'nde gerçekleşen antrenman, teknik direktör Raşit Çetiner yönetiminde yapıldı. Taktik çalışma yapan sarı-yeşilliler, ısınma koşuları ile antrenmana başladı. 5'e 2 top kampma ve taktik çalışması, 3'e 2 hücum ve savunma organizasyonları yapan idman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, sarı-yeşilli ekibi antrenmanda yalnız bırakmadı. Antrenmanın tamamını saha kenarında izleyen yöneticiler Maruf Güneş, İbrahim Güllüoğlu, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Mehmet Çavuş, Halil Ateş ve Aziz Çayırcıoğlu teknik heyet ile futbolculara moral verdiler.

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Güllüoğlu, Göztepe deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Güllüoğlu, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor'un hak ettiği yerde olmadığını belirterek, "Aslında iyi bir takımımız var. Oynadığı maçlardan iyi sonuçlar alabilecek bir takım. Ama ne yazık ki istediğimiz yerde ve noktada değiliz. Yönetimdeki arkadaşlarımızla beraber sürekli takip halindeyiz. Önümüzde önemli bir Göztepe maçı var. Bu maçtan da Şanlıurfaspor hak ettiği puan veya puanları almak zorunda. Hepimizin gönlü Şanlıurfaspor'da" dedi.

İyi günde kötü günde Şanlıurfaspor'un yanında olunması gerektiğini vurgulayan Güllüoğlu, "Biz takımımıza inanmak zorundayız. Onların başarılı olması için hepimiz elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. İnşallah Göztepe'den puan veya puanlarla ayrılırız" şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor kafilesi, Göztepe maçı için bugün akşam saatlerinde uçakla aktarmalı olarak İzmir'e gidecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Göztepe Maçı Hazırlıklarını Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement