Şanlıurfaspor, Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Hazırlıklarını Tamamladı

Şanlıurfaspor, Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın sahasında konuk edeceği Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı.

31.08.2013 11:21  Güncelleme: 11:22

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın sahasında konuk edeceği Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarını son antrenmanla tamamladı. Sarı yeşilli futbolcular, maç öncesi taraftarlardan destek istedi.

Ligin ilk 2 haftasında 2 puan alan sarı yeşilli ekip, yarın mücadele edecekleri Kahramanmaraşspor karşılaşması için hazırlarını tamamladı. Gap Vadisi'nde teknik direktör Raşit Çetiner yönetimindeki çalışmada sarı yeşilli ekip, taktik ağırlıklı çalışmaların ardından çift kale maçla hazırlıklarını tamamladı. Çapraz bağlarındaki zedelenme nedeniyle sakatlık geçiren Ganalı Banahane'de, antrenörler eşliğinde düz koşu çalışması yaptı.

Antrenmanın bitiminde açıklama yapan defans oyuncusu Abdülhamit Yıldız, "Kamp dönemini iyi geçiren bir takımız. Sezona iyi bir şekilde başlamak istiyorduk. Aldığımız beraberlikler talihsizlik bizim için büyük bir şansızlık biz bu skorları hak etmiyorduk. Bu skorları telafi edeceğimiz bir hafta geldi önümüze. Hesaplarımız tamamen Kahramanmaraş maçını kazanmak olacaktır" dedi. Onur Güney ise, iki maçı da kazanabileceklerini belirtti. Güney, "2 puan var bu 6 puan da olabilirdi. İyi oynadık. Manisaspor maçının ilk yarısı biraz sıkıntılı geçti ama ikinci yarı çok iyi bir futbol oynadık. İdmanlarımız çok iyi gidiyor. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Biraz ilk haftaların heyecanı da vardı takımda. Bundan sonra daha iyi oynayacağız. Biz şampiyonluğa giden bir takım olduğumuz için bu maçta 3 puan alıp arayı kapatıp taraftarlarımıza şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement