Şanlıurfaspor - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor - Samsunspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor - Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1 ligde mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Samsunsporu 2-1'lik skorla mağlup etti.

07.04.2013 19:45

PTT 1 ligde mücadele eden Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı Samsunsporu 2-1'lik skorla mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, "Gerçek istenen bir oyundur herkes sabırla bekledi ve çok teşekkür ediyorum herkese. Gerek Oyuncularıma, gerek taraftarlara gerekse misafirlerimize. Maç çok sabır isteyen bir oyun herkes sabırla bekledi ve hakkını aldı. İnsanlar sevdiklerinin yanında zor durumda iken olur bugünde onu yaşadık herkes yanımızdaydı" dedi.

Şanlıurfaspor'lu Bangura ise "Tabi ki gol attım ama her şeyden önemlisi olan 3 puanı almak idi. Çok şükür bunu da elde ettik herkese teşekkür ediyorum inşallah bundan sonrası daha güzel olacak" diye konuştu.

Şanlıurfasporlu diğer oyuncu Hamza ise "Şuan bulunduğumuz yer istenilen bir yer değil. Üst sıralar da gelmek gerekli. Bugün futbolcular olarak bunu hatırladık ilk önce çok şükürde bunu başarmanın sevinci içerisindeyiz" diyerek mutlu olduğunu ifade etti.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise "Buraya gelirken düşündüğümüz her iki takımında puanlarının bir birine yakın olması idi. Son iki haftadır üst üste galip geliyorduk. İyi bir takımımız var kendimizi iyi hissediyorduk. Tabi ki Urfa deplasmanı zor bir deplasman takımları iyi oyuncuları var. Bugün itibariyle avantaj kaybettiğimizi söyleye bilirim. Burada kazanıp veya berabere kalınacak bir maçtı ama olmadı. Tek var idi içimizde ama olmadı ben buradan herkese bu misafirperverliğinden ötürü minnettarım" dedi.

Samsunsporlu Lokman da "Bugün iyi bir performans sergileyemedik deplasmanda yenemedin mi olmuyor. Rakip takım iyi idi hak eden kazandı rakip takımı kutluyorum" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor - Samsunspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement