Scott Piri, Galatasaray'dan Ayrıldı İddiası - Son Dakika
Spor

Scott Piri, Galatasaray'dan Ayrıldı İddiası

Scott Piri, Galatasaray\'dan Ayrıldı İddiası

Galatasaray'da Terim'in gidişinin ardından kararının ne olacağı merakla beklenen ABD'li Performans Uzmanı Piri'nin, takımdan ayrıldığı konuşuluyor.

05.10.2013 15:39  Güncelleme: 08:43

Galatasaray'da Fatih Terim devrinin sonra ermesinin ardından kararının ne olacağı merakla beklenen ABD'li Performans Uzmanı Scott Piri'nin takımdan ayrıldığı iddia edildi.

Turkfutbol.com isimli sitede yer alan habere göre, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile görüşen ve kalması için girişimler başlatılan Piri, kendisine yapılan teklifi reddettiği iddia edildi.

2008 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım'da Fatih Terim'in ekibinde yer alan ve Terim'in Galatasaray'a imza atmasının ardından sarı-kırmızılı takımla anlaşan Piri, Terim'in ayrılığı sonrası ülkesine döndü.

Haberde, A Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Şampiyonası'na katılması halinde, Piri'nin tekrar Fatih Terim'in ekibinde yer alabileceği iddia edildi.

Öte yandan Galatasaray'ın resmi internet sitesinde ABD'li Performans Uzmanı Scott Piri'nin teknik kadroda yer aldığı görüldü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Scott Piri, Galatasaray'dan Ayrıldı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement