Şehit Ömer Halisdemir'in İsmi, Spor Salonu'nda Yaşatılacak - Son Dakika
Spor

Şehit Ömer Halisdemir'in İsmi, Spor Salonu'nda Yaşatılacak

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırdığı Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu, bugünü düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı.

27.10.2016 15:37  Güncelleme: 15:43


İlçedeki ilk çok amaçlı spor salonu olan tesisin açılış törenine Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın yanı sıra bölge okullarında öğrenim gören çocuklar, Kırıkkale Valisi İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, eski Sulakyurt Kaymakamı ve Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez ve Sadettin Saran'ın babası Özbek Saran katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Sadettin Saran, Ömer Halisdemir'in isminin yaşatılacağı spor salonu sayesinde Kırıkkale'den de milli ve başarılı sporcular yetişeceğine olan inancını dile getirdi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın memleketi Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan spor salonunda, Halisdemir ailesinin izinleriyle 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kahramanca şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi yaşatılacak.

Şehit Ömer Halisdemir Spor Salonu, gerçekleştirilen açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi.



Şehit Ömer Halisdemir\'in İsmi, Spor Salonu\'nda Yaşatılacak

Son Dakika Spor Şehit Ömer Halisdemir'in İsmi, Spor Salonu'nda Yaşatılacak - Son Dakika


Advertisement