Şenol Güneş, hem Fatih Terim hem de Mustafa Denizli'yi geride bıraktı - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş, hem Fatih Terim hem de Mustafa Denizli'yi geride bıraktı

A Milli Takım'ı EURO 2020 finallerine götürmeyi başaran Şenol Güneş, yüzde 71,5'lik başarı yüzdesiyle de hem Fatih Terim'i hem de Mustafa Denizli'yi geçmeyi başardı.

19.11.2019 15:43

A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hesap kitap yapmadan gitmeye hak kazanırken, harika bir performans gösterdi. Elbette başarıda en büyük pay sahiplerinin başında Teknik Direktörümüz Şenol Güneş geldi.

EN İYİ YÜZDE ŞENOL GÜNEŞ'E AİT

Fanatik'in haberine göre; Mircea Lucescu'nun ardından göreve gelen Güneş, EURO 2020'de H Grubu'nda ilkleri başarırken, Ay-Yıldızlılar'ın tarihindeki en iyi grup performansına imzasını atmasını sağladı ve ülkemizi kendisi gibi büyük turnuvalara götüren iki ismi geçerek, en iyi başarı yüzdesine sahip oldu.

Milliler'i 2002 Dünya Kupası'ndan sonra EURO 2020'ye de götüren Güneş, Ay-Yıldızlı ekiple toplamda çıktığı 44 resmi maçta yüzde 71.5'lik başarısı yüzdesiyle zirvede yer alırken, Fatih Terim, 68 maçta yüzde 61.7 ile ikinci, Mustafa Denizli de 26 maçta yüzde 54'le üçüncü sırada yer aldı.

Şenol Güneş, hem Fatih Terim hem de Mustafa Denizli\'yi geride bıraktı

Son Dakika Spor Şenol Güneş, hem Fatih Terim hem de Mustafa Denizli'yi geride bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bozkurt: Şenol Güneş in yanında onların esamesi okunmaz. Adam gibi adam, karakterli başarılı. 2 0 Yanıtla
  • andsmero: terim okuyunca bu haberi mayahoş suratını yıne buzup dılını dısarı cıkarmıstır 2 0 Yanıtla
  • andsmero: turk mılletı kebapcı selahattın abıye coksey borcludur terımı tokatlamasa yıne gıtmeyecektı parator 0 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: BUŞENOLU DA SEVMEM KAFASI YARILDIYA YYALAN DOLAN NEYSE AMA KAFALI ADAM TARAFSIZ ETKİ ALTINDA KALMADAN TAKIMI KURDU GURBETÇİLERLE İİ ANLAŞIYOIR BU BU DA GÜZEL BAŞARI ĞÜZEL HELAL OLSUN KABADAYI BOZUNTUSU ÇATLAMIŞTIR ŞİMDİ..DÜNYA 3. OLDU TAKIMIN BAŞIN DA AMA SADECE AZİZ BEY ARKA ÇIKTI O ARKADAN AZİZ BEYİ VURDU ..TAKIM GÜZEL ARDAYI ALMAMALI KESİNLİKLE ALIRSA ABATAR BU ATAKIM.ZATEN BURAK BOZUYOR TAKIMI.ARDAYI ALMA SAKIN ...HELAL OLSUN .YOLA DEVAM HEDEF FİNAL AMA ARDAOLURSA YAŞ. 0 1 Yanıtla
    andsmero: tunç06 hep boş yapıyosun biraz mantıklı bak olaylara başarıyı eleştiren adamlar bilgi körüdür 0 0

Advertisement