Şenol Güneş'in Kiralık Göndermek İstediği 2 İsim - Beşiktaş Transfer Haberleri - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş'in Kiralık Göndermek İstediği 2 İsim - Beşiktaş Transfer Haberleri

Şenol Güneş\'in Kiralık Göndermek İstediği 2 İsim - Beşiktaş Transfer Haberleri

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş'ta transferde de hareketlilik sürüyor.

28.01.2017 21:31

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş'ta transferde de hareketlilik sürüyor. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in Veli Kavlak ve Aras Özbiliz'in kiralık olarak gönderilmesini istediği ileri sürüldü.

Veli Kavlak ve Aras Özbiliz transfer olacak mı?

Milliyet'in haberine göre; Bu iki oyuncunun kaliteli olduğunu fakat sezon ortasında önlerindeki isimleri kesmelerinin zor gözüktüğünü kaydeden Güneş bu nedenle Veli ve Aras'ın devre arası kiralanabileceğini belirtti.

Böylece iki oyuncunun yeni sezona daha hazır girebileceğini kaydeden tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda düğmeye basıldı.

Yöneticilerin Veli ve Aras'a "Tribünde oturmak yerine, başka bir takımda kiralık oynamak sizler adına daha yararlı olacaktır. Biz yönetim olarak sizleri dışlamıyoruz. Tam aksine sizleri takıma kazandırmak için başka kulüplere kiralamak istiyoruz" dediği öğrenildi.

Kayserispor, Veli Kavlak'ı transfer etmek istiyor

FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre Sergen Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'un Beşiktaş'ı konuk ettiği maç öncesi Veli Kavlak ile baş başa transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Sergen Yalçın, yaptığı sohbette Veli Kavlak'ı kiralık anlaşmasına ikna etmek için uğraş verdi. Sakatlığını atlatan oyuncuya 'Gel 5 ay Kayserispor'da oyna. Beşiktaş'a hazır olarak dön." diyen Sergen Yalçın olumsuz yanıt aldı.

Kaynak: Futbolarena.com

Son Dakika Spor Şenol Güneş'in Kiralık Göndermek İstediği 2 İsim - Beşiktaş Transfer Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement