Serdal Adalı, Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Serdal Adalı, Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

Serdal Adalı, Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği\'ni Ziyaret Etti

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı, cezaevinde bulunduğu sırada kendisine "yılın spor yöneticisi" ödülü veren Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti

18.01.2012 20:48

Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi Serdal Adalı, cezaevinde bulunduğu sırada kendisine "yılın spor yöneticisi" ödülü veren Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret etti.

Derneğin Kabataş Erkek Lisesi'nde bulunan merkezini ziyaret eden Serdar Adalı, yöneticilere teşekkür ederek, "Zor dönemde bu ödül bana moral oldu. Davadan aklanarak çıkacağımıza inanıyorum. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. O günlerde cezaevindeyken, ödül bize verildi ve yokluğumuzda ailelerimize ve arkadaşlarımıza verilen ödül moral kaynağı oldu. Bugün de teşekkür amaçlı ziyaret etme isteğinde bulundum." dedi.

Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Fora ise, Serdar Adalı ile bir araya geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbolda bazen iyi oynanan maçlarda şansız sonuçlar alınabiliyor. Adalı, Havutçu ve Ahmet Ateş'in de güzel oynanan maçta şansızlık yaşadıklarını düşünüyoruz. Beşiktaş camiasının en büyük özelliği, samimiyet, vefa ve birlikteliktir. Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği olarak gerek camiada, gerek okulda bireyler arasında dayanışma, sevgi ve vefa duygularının ön planda tutulmasına önem verdik. Her sene bir önceki yılın 'en'lerini seçiyor ve ödül veriyoruz. Bu ödüle Beşiktaş'a en yararlı spor adamı ve en başarılı antrenör ödülünü ekledik. Bu isimler, zaten böyle bir kategori için ilk yazacağımız isimlerdi. Ödülü kendileri olmadığı için eşlerine ve yakınlarına vermiştik. Bu şekilde selam göndermiştik. Ne mutlu bize ki Serdal Adalı bugün yanımızda" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Serdal Adalı, Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement