Serena'dan Muhteşem Dönüş - Son Dakika
Spor

Serena'dan Muhteşem Dönüş

Serena\'dan Muhteşem Dönüş

Kadınlar tenisinin bir numarası Serena Williams, Miami Masters finalinde mücadele ettiği Li Na karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atarak 7-5 ve 6-1’le kupaya uzandı.

30.03.2014 12:21

Greene'in ilk finali

Tenis takviminin en önemli turnuvalarından Miami Masters, kadınlarda dünya sıralamasının zirvesinde bulunan Serena Williams'ın üstünlüğüyle tamamlandı.

Finalde Çinli raket Li Na ile karşılaşan Williams, 7-5 ve 6-1'le rakibini geçerek kariyerinin 59 turnuva zaferini yaşadı.

Mücadeleye beklenenin aksine istediği girişi yapamayan ABD'li tenisçi, üst üste servis kırdırarak 5-2 geri düştü. 32 yaşındaki raket bu dakikadan itibaren kendine geldi ve kortta tam anlamıyla bir Serena Williams rüzgarı esmeye başladı. Tam beş oyun boyunca rakibine şans tanımayan başarılı sporcu, 7-5'le öne geçti.

Serena Williams, ikinci sette de kaldığı yerden devam etti. Paylaşılan ilk iki oyunun ardından yeniden seriye başlayan 17 kez Grand Slam şampiyonu, 6-1'le Sony Açık'taki yedinci şampiyonluğuna ulaştı.

Böylece Miami'deki şampiyon unvanını koruyan Serena, 2014'teki ikinci kupasını kaldırdı ve ilk 10'daki rakiplerine karşı galibiyet serisini 15 maça çıkardı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Serena'dan Muhteşem Dönüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement