Serik Spor, İstanbulspor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Serik Spor, İstanbulspor ile 0-0 Berabere Kaldı

09.08.2025 21:57

Serik Spor, İstanbulspor ile oynadığı maçta 1 puan alarak ligdeki ilk haftayı tamamladı.

Serik Spor Teknik Direktörü Sergey Yuran, güçlü bir rakibe karşı oyuncularının sahada iyi mücadele ettiğini vurgulayarak, "Ligin en iyi takımlarından bir tanesiyle karşılaştık" dedi.

Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında İstanbulspor'a konuk olan ligin yeni ekibi Serik Spor, 0-0 biten maçın ardından deplasmandan 1 puanla döndü. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Serik Spor Teknik Direktörü Sergey Yuran, "Bu maça hazırlanıyorduk, rakibimizi sürekli izliyorduk. Fiziksel anlamda çok iyi hazırlandık. Nasıl oynayacaklarını da biliyorduk. Öncelikle takımıma teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi oynadılar. Söylediklerimin hepsini yerine getirdiler. Takımı teslim aldığımda farkındaydım ve çok az süre vardı. Ekibi sadece 1 ayda toparladık. Kimlerin kalacağını ve gideceğine karar vermemiz gerekiyordu. Kadromuz tam anlamıyla kuruldu diyemem. Ama oyuncularıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ligin en iyi ekiplerinden bir tanesiyle oynadıklarını vurgulayan Yuran, "İstanbulspor, çok iyi bir takım. Bugün, ligin en iyilerinden bir tanesiyle karşılaştığımızın farkındayız" diye ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Serik Spor, İstanbulspor ile 0-0 Berabere Kaldı - Son Dakika


Advertisement