'Şeytan' Berbatov Madur Dalglish! - Son Dakika
Spor

'Şeytan' Berbatov Madur Dalglish!

\'Şeytan\' Berbatov Madur Dalglish!

İngiltere Federesyon Kupası 3.

09.01.2011 18:01

İngiltere Federesyon Kupası 3. tur mücadalesinde iki ezeli rakip Manchester United ile Liverpool karşı karşıya geldi.

Old Trafford Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 1-0'lık skorla Manchester United oldu ve 'Kırmızı Şeytanlar'bir üst tura adını yazdırdı.

Karşılaşmada Manchester United'a galibiyeti getiren golü 2. dakikada penaltıdan Ryan Giggs kaydetti.

Bu sonucun ardından Manchester United FA Cup'ta 4. Tur'a adını yazdırarak kupada yoluna devam dedi. Liverpool ise teknik direktörü Roy Hodgson'un ardından ilk maçına çıkan efsane isim Kenny Dalglish'in takımın başında çıktığı ilk maçta FA Cup'a veda etmiş oldu.

BİR GARİP PENALTI

Karşılaşmanın hemen başında Manchester United'ın kazandığı penaltı Liverpoollu futbolcular tarafından uzun bir süre itiraz gördü.

Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Berbatov'un karşısına gelen Daniel Agger ayağını uzatarak topa müdahale etmek istedi. Ancak Berbatov bir anda kendisini yere bırakarak Howard Webb'in penaltı vermesini sağladı. Manchester Untied'ın tecrübeli futbolcusu Ryan Giggs penaltı vuruşu Liverpool'u karşılaşmanın başında adeta bitirdi...

GERRARD TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

Maçın henüz başında 1-0 yenik duruma düşen Liverpool'a bir şok da kaptan Steven Gerrard'dan geldi. 30. dakikada Gerrard rakibi ile girdiği ikilil mücadelede rakibine sert bir müdahalede bulunca hakem Howard Webb tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Karşılaşmanın 60 dakikalık bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 'Şeytan' Berbatov Madur Dalglish! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement