Roberto Carlos, Cristian Baroni'yi Takımda Görmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Roberto Carlos, Cristian Baroni'yi Takımda Görmek İstiyor

Roberto Carlos'un teknik direktörlüğünü yaptığı Sivasspor, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Baroni için kiralama teklifi yaptı.

16.07.2014 20:00  Güncelleme: 21:55

Gelecek sezon takımda düşünülmeyen yabancı isimlere gelen teklifleri değerlendiren Fenerbahçe'de önemli bir ayrılık yaşanmak üzere.

Diego Ribas'ın imzasından sonra takımda 12 yabancısı olan Fenerbahçe'de yönetim takımda düşünülmeyen isimlere gelen teklifleri bir an önce değerlendirip yabancı kontenjanını 9'a düşürmeyi planlıyor. Sarı lacivertlilerde bu kapsamda takımda en çok teklifin geldiği isim Cristian Baroni.

SİVASSPOR'DAN TEKLİF GELDİ

2009 yılında Brezilya'nın Corinthians kulübünden 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Cristian Baroni adım adım sarı lacivertli kulüpten ayrılıyor. Bursaspor'un talip olduğu Brezilyalı yıldız için çok sürpriz bir teklif daha geldi. Sivasspor'un başarılı çalıştırıcısı ve eski Fenerbahçeli Roberto Carlos, Cristian Baroni için eski kulübünün kapısını çaldı.

CARLOS, BARONI'Yİ İLK SIRAYA YAZDI

Sivas yerel basınından gelen bilgilere göre Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz'a transfer listesini veren Roberto Carlos kulübün menafaatleri doğrultusunda Galatasaray ve Fenerbahçe'den ayrılacak isimlere kancayı taktı. Bu isimler arasında Cristian Baroni'yi ilk sıraya yazan Carlos'un vatandaşını takımda görmek istediği belirtiliyor.

BARONI, SİVAS'IN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR

Sözleşmesi 1 sene sonra bitecek olan Cristian Baroni için Sivasspor'un kiralama teklifinde bulunduğu belirtilirken sarı lacivertli yönetimin bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu. Ayrıca Cristian'ın Roberto Carlos'un bu teklifine sıcak baktığı en azından bir sene daha Türkiye'de forma giymek istediği aktarıldı.

Roberto Carlos, Cristian Baroni\'yi Takımda Görmek İstiyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roberto Carlos, Cristian Baroni'yi Takımda Görmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • sivaslı: bekliyoruz seni cristian 1 0 Yanıtla

Advertisement