Siirtspor Havluyu Attı - Son Dakika
Spor

Siirtspor Havluyu Attı

Siirtspor Havluyu Attı

Hafta sonu Tekirova Spor ile karşılan, Siirtspor maçtan 6-0'lık yenilgi alarak tüm umutlarını yitirdi.

16.12.2013 17:36  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt Spor, ilk yarının son maçına çıktığı Tekirova Belediye Spora farklı yenilerek umutlarını yitirdi. İl devreyi kapayan Siirt Spor Genel Menajeri Nezir Öztaş, maçtan ummadıkları bir skorla ayrılmalarından dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

Siirt Spor Genel Menajeri Nezir Öztaş, "Son haftalarda içerde ve dışarıda oynadığımız karşılaşmalardan beklemediğimiz yenilgiler aldık. Pazar günü deplasmanda Tekirova Belediye spor ile karşılaşan Siirt spor, maça çok iyi hazırlanmasına rağmen orta alan ve deplasmanda çok bariz hatalar yüzünden maçtan ummadık bir skorla ayrıldık. Rakip takım orta alanda ve hücumda çabuk çoğalarak baskı yapmaya çalıştı. Soğuk havada iyi oynayan ve dayanan rakip takım oldu. Maçta kalemizde 6 gol görerek yenil ayrıldı. Bu karşılaşma ile ilk yarı defterini de kapattık. Çok kıt imkânlarla kurulan Siirt spor, kamp yapmadan lige katıldı. Oynadığımız son altı karşılaşmadan galibiyet yüzü göremedik. Takım ikinci devrede iyi bir revizyondan geçerek ligde kalabilir" dedi.

21 Aralık 2013 tarihinde genel kurula gideceklerini de belirten Öztaş, Antalya'da bulunan Siirtli İş adamı Tarkan Göncü'nün takımı alacağını da sözlerine ekledi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirtspor Havluyu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement