Siirt Spor Havluyu Attı - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Havluyu Attı

Siirt Spor Havluyu Attı

3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt Spor, hafta sonu Derince Belediye Spor karşılaşmasına çıkmayarak kümeden düştü.

27.01.2014 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirt spor, kendi sahasında konuk ettiği Derince Belediye spor karşılaşmasına çıkmayarak lig'ten otomatik olarak düştü. Yaşadığı sorunları üzerinden bir türlü atamayan Siirt spor, lige veda ederek havluyu attı.

1969 yılında Siirt YSE spor olarak kurulan ve daha sonraki yıllar Jet-pa ve en son Siirt spor olarak Türkiye Futbol Federasyonu 1. Lig, 2. Lig ve 3. Ligde yer alan Siirt'in tek profesyonel takımı, amatör lige düştü. Ligden çekilme kararı alan kulüp yöneticileri, iflas eden takımı mahkeme yolu ile kapatmak için harekete geçti.

Siirt spor Genel Menajeri M. Nezir Öztaş, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye kulübün içinde bulunduğu ekonomik sorunları gerekçe göstererek liglerden çekilme kararı aldığını söyledi. Öztaş, "TFF'ye 2 Devre lig maçlarına katılmama kararını bildiren bir dilekçe ile başvurduk. Bu amaçla 19 Ocak 2014 tarihinde deplasmanda Fatih Karagümrükspor ile oynanması beklenen ikinci devrenin ilk maçına katılmadık. Pazar günü (dün) kendi evimizde Derince Belediye spor ile oynanması beklenen ikinci maça da çıkmama kararı alarak liglerden resmen çekildiğimizi bildirdik" dedi.

Pazar günü Atatürk stadında oynanması beklenen Siirtspor- Derince Belediyespor karşılaşmasına rakip takım gelmesine rağmen, Siirtspor sahaya çıkmadı.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Havluyu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement