Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nden Eğitime Destek - Son Dakika
Spor

Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nden Eğitime Destek

Sivas Fenerbahçeliler Derneği\'nden Eğitime Destek

Sivas Fenerbahçeliler Derneği tarafından tadilatı yapılan Yazıbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

02.09.2012 18:02

Sivas Fenerbahçeliler Derneği tarafından tadilatı yapılan Yazıbaşı Köyü İlköğretim Okulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdulah Kiğılı, açılışta yaptığı konuşmada, okulun tadilatını üstlenen Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ve yönetimine teşekkür etti. Fenerbahçe derneklerinin kulübe katkı sağladıklarını ifade eden Kiğılı, şöyle konuştu:

"Bu örgüt her zaman bulunduğu yerde sosyal aktiviteler içerisinde, hem kulubüne ürün bazında, hem de bilet bazında çeşitli yardımlarda bulunuyor. Hem de bulunduğu şehrin sosyal aktivite hizmetlerinde, sosyal yardımlaşmada birleştirici olmakta. Fenerbahçelileri bir araya getirmekte, birbirlerine kenetlenmelerinde çok önemli rol oynuyor. Karşımda 20'ye yakın minik çocuk var. Hepsinin gözleri ışıl ışıl, hepsi Fenerbahçe bayrakları içerisinde. Büyük mutluluk veriyor. Bunların hepsini çok seviyoruz. Yarın mutlaka içlerinden bir tanesi Türkiye Cumhuriyeti'nde önemli bir görev alacak, hizmetlerde bulunacak, Yazıbaşı köyünde yetişmiş olmanın gururunu yaşayacak. Fenerbahçe sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşen her vazifeyi yapmaya hazırız."

Kiğılı, köydeki öğretmen lojmanının onarılması konusunda da destekte bulunacaklarını bildirdi. İl Genel Meclisi Başkanvekili Semiha Ekinci de, lojmanın onarımına 10 bin TL destek vereceklerini belirtti. Kiğılı ve beraberindekiler, daha sonra açılışını yaptıkları okulu gezdi.

Törene, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, kulüp yöneticileri, taraftarlar, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayıncı: Cemal Coşkun - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nden Eğitime Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement