Sivasspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor\'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samsun'a kazanmak için gideceklerini, başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

03.04.2012 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Samsun'a kazanmak için gideceklerini, başka seçeneklerinin olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Rıza Çalımbay, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Bursaspor ile yapacakları maçların kaderlerini belirleyeceğini belirtti.

Hem ligde ilk 8 hedefine ulaşma, hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda yollarına devam etme adına çok kritik iki maça çıkacaklarını dile getiren Çalımbay,

"Samsun'a kazanmak için gidiyoruz. Başka seçeneğimiz yok. Samsun için hayati bir maç, bizim için de öyle. Kesinlikle galibiyet için oynayacağız başka bir düşüncemiz yok" diye konuştu.

Her iki maçın da Sivas ve Sivasspor camiası için çok önemli olduğunu vurgulayan Çalımbay, "İnşallah bu maçları bize yakışır şekilde bitireceğiz" dedi.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Samsunspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement