Sivasspor - Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Sivasspor - Elazığspor Maçının Ardından

Sivasspor - Elazığspor Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Elazığspor deplasmanda Sivasspor’u 3-1 mağlup etti.

02.03.2014 17:03

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Elazığspor deplasmanda Sivasspor'u 3-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, üst sıralara tırmanma şansını kaybettiklerini belirterek, "Böyle işler olabiliyor. Devam edeceğiz. Bugün Elazığspor üstün bir futbol oynadı, hak ettiler. Önümüzdeki karşılaşmalarda bunu telafi etmek istiyoruz" dedi.

Son 2 haftada yenilen 9 golün sorulması üzerine Lopez, defansif olarak kötü oynadıkları kaydetti.

Sivassporlu oyuncu Ziya Erdal ise, Elazığspor'un iyi bir performans sergilediğini ifade ederek, "İlk yarı oyun bizim kontrolümüz altındaydı. Geriye düşmemize rağmen beraberliği yakaladık. İkinci yarı biraz çabaladık ama yeterli olmadı. Sonuçta Elazığ kazandı" dedi.

Aydın Karabulut'un taraftarlar tarafından ıslıklanmasına tepki gösteren Erdal, "Ben biraz Sivas taraftarına sitem edeceğim. Sonuçta Aydın Karabulut bu takıma çok şey katmış bir oyuncu. 20 dakikada arkadaşımızı yuhluyorlar. Şapkalarını önlerine koysun bir düşünsünler. Böyle olmaz. Sonuçta o da bizim arkadaşımız. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyor. Bunu anlamaları lazım. Görmeleri lazım. İnsanlar her zaman istedikleri performansı gösteremiyor. Biraz anlayış istiyoruz" şeklinde konuştu.

Mehdi Taouil ile Jakub Navratil ise kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, Gençlerbirliği maçına hazırlanacaklarını belirtti.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu hafta içi iyi analiz ettikleri Sivasspor karşısında iyi bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İkinci yarıda gerekli uyarıları yaptık. Futbolcularımıza, nasıl oynamaları gerektiğini aktardık. Gollerle maçı lehimize çevirdik. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Ligde 13. sıraya yükseldik. Tehlike bölgesinden biraz uzaklaşmış gibi görünüyoruz ama önümüzde 11 maç daha var" ifadelerini kullandı.

Kaleci Vanja İvesa ise, sahadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Futbolculardan Tanju Kayhan ise iyi oynamamalarına rağmen galibiyet için mutlu olduğunu belirtti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor - Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement