Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Bursaspor Dönüm Maçımız - Son Dakika
Spor

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Bursaspor Dönüm Maçımız

Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Bursaspor Dönüm Maçımız

Sivasspor teknik direktkörü Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Bursaspor maçı, bizim için dönüm maçı" dedi.

18.01.2012 16:46

Sivasspor teknik direktkörü Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Bursaspor maçı, bizim için dönüm maçı" dedi.

Kırmızı beyazlı ekip, hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Rıza Çalımbay gözetimide gerçekleşen antrenmanda futbolcular önce düz koşu yaptı. Antrenman, dar alanda kısa paslaşma ile devam etti. Ardından istasyon çalışması yapan futbolcular çift kale maçla antrenmanı bitirdi. Antranmana sezonu kapatan Hayrettin Yerlikaya ile ülkesinin milli takımında giden Faty katılmadı.

Çalışmanın bitiminde Bursa'nın zor bir deplasman olduğunu belirten Rıza Çalımbay, şurları söyledi:

"Bursaspor, hakikaten çok iyi bir takım. Kardolarına göre daha iyi yerde olmaları gerekiyordu ama çok şanssızlıklar yaşadılar. Ama bu karşılaşma bizim içinde dönüm maçı. Buradan alacağımız 3 puan bizim için mükemmel olur. Ama tabii ki maçın çok zor geçeceğinden de biliyoruz. Onun içinde bizim her şeyimizi ortaya koymamamız gerekiyor. Çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Alınacak puan bizi belki de çok iyi yerlere getirecek. Lig çok uzun bir maraton. Bir tek Bursa maçı ile veya bundan önce kazandığımız maçlarla bitmiyor. Çok zor maçlar çok kritik maçlar oynayacağız. Her zaman söylüyorum artık ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Herkesin kendine göre bir hedefi var. İlk 8'e girme hedefleri var o yüzden de çok çekişmeli, çok mücadeleli lig maçları yaşanacak. Zaten baktığınız zaman ikinci yarıda ki maçlar, ilk yarıda ki maçlara göre çok daha güzel, daha zevkli oluyor. Onun içinde bizi zor bir etap bekliyor. Biz de takım olarak iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu ilk oynayacağımız Bursa maçından da iyi bir şekilde dönmek istiyoruz." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor Teknik Direktörü Çalımbay: Bursaspor Dönüm Maçımız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement