UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında Liverpool'u seri penaltı atışlarıyla devirerek bir üst tura yükselen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, maç sonu yaptığı açıklamalarda duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Yayıncı kuruluşa konuşan Bilic, Liverpool gibi bir takıma karşı her zaman oyun planının sabit olması gerektiğini anlatırken, "Top rakipteyken çok iyi savunma yaptık. O noktada muhteşemdik. Fakat rakip kalede pozisyon yaratma konusunda daha cesur olamlıydık. Bu işi 90 dakikada da bitirebilirdik. Sonuçta hak ettik." dedi.
Penaltılardan önce oyuncularına 'Üzerinizde hiçbir yük yok.' dediğini belirten Hırvat teknik adam, şöyle devam etti: "Penaltılar sırasında en az yedi futbolcu gelldi penaltı atmak istedi. Bu da onların kendilerine duyduğu özgüvenin kanıtını gösteriyor. Büyük taraftarımız ve takımımız için harika bir gece oldu."
"TURNUVANIN FAVORİSİNİ ELEDİK"
Başarının kişisel değil, kulübe ait olduğunu vurgulayan Bilic, "Bu noktaya harika bir performansla geldik. Belki de Avrupa Ligi'nin favorisi olan Liverpool'u eledik. Şimdi artık işimize dönüp, lige odaklanmalıyız. Sakatlıkları devam eden futbolcularımızın da bir an önce dönmesi lazım. Kim ne derse desin ama öncelik Süper Lig. Avrupa Ligi'nde oynayacağımız önemli iki maç daha var. Elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.
"BU KADAR İNGİLİZ YETER!"
Ligde de bu maçtaki taraftar desteğini görmek istediklerini anlatan Bilic, muhtemel rakipleriyle ilgili açıklamasında ise, "Rakip Everton olursa şaşırmam ama üç İngiliz kulübüyle karşılaştık artık yeter." yorumunda bulundu.
Son Dakika › Spor › Slaven Bilic: Bu Kadar İngiliz Yeter! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.