Slaven Bilic, Christian Benteke'yi Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Slaven Bilic, Christian Benteke'yi Transfer Etmek İstiyor

Slaven Bilic, Christian Benteke\'yi Transfer Etmek İstiyor

İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, sezon sonu için transfer çalışmalarına başladı.

17.03.2016 08:28

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig takımlarından West Ham United'ın teknik direktörü Slaven Bilic, sezon sonu için transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için şansını sürdüren West Ham, Liverpool'un golcüsü Chiristian Benteke'yi kadrosuna katmak istiyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; son haftalarda Liverpool'da forma şansı bulamayan Benteke, yaz transfer dönminde Londra'nın yonunu tutacak.

Ancak şu an için transferin önündeki en büyük engel Benteke'nin Liverpool'dan aldığı ücret. Jürgen Klopp'u takımın da haftalık 120 bin pound kazanan Benteke'ye bu parayı West Ham'ın verebilmesi neredeyse imkansız gibi gözüküyor. Belçikalı golcüye West Ham'da en çok kazanan oyunculardan biri olan Andy Carroll gibi haftalık 80 bin pound teklif edilecek. Eğer Benteke bu parayı kabul eder kulüplerde anlaşırsa 26 yaşındaki oyuncu gelecek sezon Bilic ile çalışacak.

West Ham'da Benteke'nin alternatifi Marsilya forması giyen genç golcü Michy Batshuayi. Benteke'nin transfer edilememesi durumunda West Ham rotasını Tottenham'ın da ilgilendiği 22 yaşındaki forvet Batshuayi'ye çevirecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Slaven Bilic, Christian Benteke'yi Transfer Etmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement