Soçi 2014 - Son Dakika
Spor

Soçi 2014

Soçi 2014

22. Kış Olimpiyat Oyunları'nda dağ bölgesindeki yoğun biatlon ve snowboard branşlarında yarışmaları erteledi.

17.02.2014 12:55

22. Kış Olimpiyat Oyunları'nın yapıldığı Soçi'de havanın soğumasının ardından dağ bölgesinde etkili olan yoğun sis nedeniyle biatlon ve snowboard branşlarındaki iki madalya mücadelesi ertelendi.

Rusya'nın Soçi kentinde gerçekleştirilen ve ilk 10 gününde adeta bahar havası yaşanan oyunlarda, dün akşam saatlerinden itibaren dağ bölgesinde yaşanan sis, bazı branşlarda programın aksamasına yol açıyor.

Laura Biatlon Merkezi'nde dün akşam TSİ 17.00'de yapılması planlanan ancak sis nedeniyle bugüne ertelenen biatlon erkekler 15 kilometre toplu çıkış mücadelesinin, olumsuz şartların sürmesi nedeniyle yarın yapılacağı duyuruldu.

Rosa Khutor Extreme Park'taki snowboard erkekler kros mücadelesi sis nedeniyle başlayamadı. Yarışma kısaltılmış bir programla yarın sabaha ertelendi. - Krasnodar

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Soçi 2014 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement