Fonseca cephesi, F.Bahçe iddialarını yanıtladı: Tüm haberler gerçek dışıdır - Son Dakika
Spor

Fonseca cephesi, F.Bahçe iddialarını yanıtladı: Tüm haberler gerçek dışıdır

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Paulo Fonseca olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. TRT Spor'un haberine göre sarı-lacivertliler, Portekizli hocayla anlaşmaya vardı. Deneyimli teknik direktörün menajerlik şirketinde gelen açıklama ise TRT'nin iddiasını çürüttü. Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports yaptığı açıklamada, "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır" ifadelerini kullandı.

30.06.2021 15:04  Güncelleme: 08:19

Fenerbahçe'nin Paulo Fonseca ile anlaştığı haberi Türkiye'de günde olduktan sonra Portekizli teknik adamın çalıştığı iletişim ajansından açıklama geldi.

"TÜRK KULÜBÜ İLE HERHANGİ BİR GÖRÜŞME OLMAMIŞTIR"

Fonseca'nın bağlı bulunduğu iletişim ajansı Empower Sports sosyal medya hesabından, "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır." açıklamasını yaptı. Empower Sports'un açıklamayı yaptığı sosyal medya hesabı, Paulo Fonseca'nın onaylı twitter hesabı tarafından da takip ediliyor.

PAULO FONSECA KİMDİR?

1973 doğumlu Paulo Fonseca, UEFA Pro-Lisans sahibidir. Portekizli teknik adam daha önce Paços Fereira, Porta, Braga ve Shakhtar Donetsk gibi takımları çalıştırdı. Fonseca son olarak Roma'da görev yaptı.

Paulo Fonseca, son Roma macerasında maç başı 1.77 puan ortalaması yakaladı. Roma'nın başında 101 maça çıkan Fonseca, 1 Temmuz 2019'da göreve başladı.

Kariyerinin en başarılı dönemini Shakhtar'da geçiren Fonseca, 139 maça çıktı ve 2.37 puan ortalaması yakaladı. Genç teknik adam daha önce Porto'da da 1.95 puan ortalaması yakalamıştı.

Fonseca cephesi, F.Bahçe iddialarını yanıtladı: Tüm haberler gerçek dışıdır

Son Dakika Spor Fonseca cephesi, F.Bahçe iddialarını yanıtladı: Tüm haberler gerçek dışıdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement