Süper Lig'de Gökhan Gönül sürprizi! Teklif yapıldı - Son Dakika
Spor

Süper Lig'de Gökhan Gönül sürprizi! Teklif yapıldı

Galatasaray'ın transferde sürpriz bir girişimde bulunduğu iddia edildi. Galatasaray, sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ü transfer etmek istiyor.

15.12.2019 10:26  Güncelleme: 14:07

Devre arasında transferin en hareketli takımı olması beklenen Cim Bom, sezon sonu için flaş bir adım attı, Gökhan Gönül'ü gündemine aldı.

Beşiktaş yönetimi, Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül'le masaya oturdu. Siyah-Beyazlı ekipten yıllık 1 milyon 875 bin Euro ücret alan 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuya 1 milyon 100 bin Euro teklif edildi. Beşiktaş ile uzlaşamayan Gökhan için bu gelişmenin ardından Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi.

GÖKHAN GÖNÜL GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Sezon sonu transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray; Gökhan'a yıllık 1 milyon 800 bin Euro ücret ve 2+1 yıllık sözleşme önerdi. Gökhan'ın da bu öneriye sıcak baktığı ifade ediliyor.

MARIANO'NUN YERİNE GÖKHAN

Bu sezon Beşiktaş'ta 12 maçta forma giyen ve 1 gol, 2 asistlik performansla oynayan Gökhan Gönül 34 yaşında. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Mariano'ya yeni kontrat önermeyen Aslan'ın Gökhan Gönül'le devre arasından sonra son görüşmeyi yapıp işi bitireceği öğrenildi.

(Fanatik)

Süper Lig\'de Gökhan Gönül sürprizi! Teklif yapıldı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Süper Lig'de Gökhan Gönül sürprizi! Teklif yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Cemal çakmak : 34 yaşındaki adamı ne yapacaksınız turşusunumu kuracsksınız 21 3 Yanıtla
  • sdhh: Şener e ne oldu ki. 16 4 Yanıtla
  • İsim bahane: Gelir Dolarların gönlü siz paradan haber verin 15 4 Yanıtla
  • Kamil: Yalanınız batsın 17 2 Yanıtla
  • Galatasaray : Mükemmel olur. Hem Fatih Hoca Gökhan Genclerbirligi Oftas'tayken kendisine A Milli Takimin kapisini acmisti 2007 de. 6 7 Yanıtla
  • Tespit : Caner ve Gökhanı severim Olmasını isterdim 2 yılda olsa katkısı azda olsa bize 15 maç yapsa zaten yeterli 5 3 Yanıtla
  • Bin905 : Hani geçmişine para vermeyecektir.. Yalan haber bence 0 0 Yanıtla
  • Ender: Millet 16-17 yaşında adam oynatır bunlar nelerden bahşediyor. 0 0 Yanıtla
  • Ercisli : Bu sinyor sizi batırıp batırıp gidiyor 2 kupa atıyor kucağınıza efsane oluyor bunun gibi efsane harcama yapan varmı 0 0 Yanıtla

Advertisement