Son dakika... Liverpool 2024'e kadar Klopp'a emanet - Son Dakika
Spor

Son dakika... Liverpool 2024'e kadar Klopp'a emanet

Son dakika... Liverpool 2024\'e kadar Klopp\'a emanet

Liverpool Kulübü, 52 yaşındaki Alman teknik direktör Klopp'un 2022'de bitecek sözleşmesinin 2024'e kadar uzatıldığını duyurdu.

13.12.2019 15:13

Liverpool Kulübü, 52 yaşındaki Alman teknik direktör Klopp'un 2022'de bitecek sözleşmesinin 2024'e kadar uzatıldığını duyurdu.

Klopp, ülkesinin Mainz 05 ve Borussia Dortmund takımlarında çalıştıktan sonra 2015'te Liverpool'un başına geçmişti. Tecrübeli teknik direktör, geçen sezon Liverpool ile UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

Bu sezon Premier Lig'de namağlup yoluna devam eden Liverpool, 16 haftada topladığı 46 puanla en yakın rakibi Leicester City'nin 8 puan önünde zirvede yer aldı. Liverpool, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de E Grubu'nu zirvede bitirerek son 16 turuna yükseldi.

Liverpool, Jürgen

Klopp ile sözleşme uzatıldığını böyle

açıkladı...

Klopp: "Bir anlaşmaya vardık ve

2024'e kadar sözleşme uzattık. Bazıları için iyi, bazıları için

ise kötü haber..."

Spor Arena (@sporarena)

Son dakika... Liverpool 2024'e kadar Klopp'a emanet

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Son dakika... Liverpool 2024'e kadar Klopp'a emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement