Son dakika... Mostafa, Galatasaray'dan ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak - Son Dakika
Spor

Son dakika... Mostafa, Galatasaray'dan ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak

Geçen sezon devre arasında kiralık geldiği Galatasaray'da fırtına gibi esen Mostafa Mohamed, Fransız ekibi Bordeaux'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı takım, Mohamed'in bonservisini 4 milyon dolara Zamalek'ten aldı ve daha fazla bir paraya Bordeaux'a oyuncuyu sattı.

31.08.2021 13:46  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Kırmızılı takımda büyük beklentilerin olduğu Mostafa Mohamed'in hikayesi kısa sürdü. Sabah'ın haberine göre; Mısırlı forvet bugün Fransa'ya doğru yola çıktı.

Mostafa,, Galatasaray'dan resmen ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak

4 MİLYON DOLAR ÖDENDİ

Sarı-Kırmızılı ekip, Zamalek'e Mohamed'in bonservisi için 4 milyon dolarlık ödemeyi yaptı. Bunun daha fazlasına Fransız ekibi Bordeaux'a oyuncusunu sattı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Mısırlı forvet Mohamed, bugün Fransız ekibi Bordeaux için sağlık kontrollerinden geçecek ve ardından resmi imzayı atacak.

Son dakika... Mostafa, Galatasaray\'dan ayrıldı! Bordeaux\'la sözleşme imzalayacak

Son Dakika Spor Son dakika... Mostafa, Galatasaray'dan ayrıldı! Bordeaux'la sözleşme imzalayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kemal Çetin: İnanılır gibi değil,bu oyuncu FB de yada bjk de olsaydı en aşağı 20 ye satarlardı bizim oyuncu satmada problemimiz var ya bedava yada üste para verip gönderiyoruz 174 10 Yanıtla
  • Nuri Alkan: Gerçekten öyle. Elimizdeki kumaşı ederine pazarlayamıyoruz. Bana göre en azında 10 mly.€ ederdi. Bu acelecilige anlam veremedim. Falcao'ya 2 yıl bisey yapmadan dünya para ödendi. Şimdi gitsin diye 3 mly € verilecekmiş. Parayı sokakta mı buluyor bu yöneticiler? 50 4 Yanıtla

Advertisement