Son dakika spor: Hatayspor, İnegölspor'dan Selimcan Temel'i kadrosuna kattı - Son Dakika
Spor

Son dakika spor: Hatayspor, İnegölspor'dan Selimcan Temel'i kadrosuna kattı

Son dakika spor: Hatayspor, İnegölspor\'dan Selimcan Temel\'i kadrosuna kattı

Son dakika haberleri: TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren İnegölspor'un başkanı Kani Ademoğlu, futbolcuları Selimcan Temel'in transferi için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile anlaştıklarını açıkladı.

18.01.2022 18:39  Güncelleme: 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele veren İnegölspor'un başkanı Kani Ademoğlu, futbolcuları Selimcan Temel'in transferi için Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor ile anlaştıklarını açıkladı. Selimcan Temel'in 500 bin lira karşılığında Atakaş Hatayspor'a gideceği öğrenildi.

Ademoğlu, yaptığı açıklamada, "Hatayspor geçtiğimiz yıldan beri takip ettiği oyuncumuz Selimcan Temel'in transferi için kulübümüzle iletişime geçti.  Yaptığımız görüşme neticesinde Selimcan kardeşimizin Hatayspor'a transferi gerçekleşti. Selimcan'ın bir dahaki transferinden kulübümüz %10 pay alacak. Selimcan Temel'e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Süper Lig'de başarılar diliyoruz. Yolu açık olsun. İnegöl'ü ve İnegölspor'u en iyi şekilde temsil edeceğinden şüphemiz yok" ifadelerine yer verdi.


- Bursa
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Son dakika spor: Hatayspor, İnegölspor'dan Selimcan Temel'i kadrosuna kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement