Sorgun Belediyespor, Alpaslan Endüstri 1. Lig'e yükseldi - Son Dakika
Spor

Sorgun Belediyespor, Alpaslan Endüstri 1. Lig'e yükseldi

Sorgun Belediyespor, Alpaslan Endüstri 1. Lig\'e yükseldi

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2'inci Lig'de mücadele eden Sorgun Belediyespor, Karaman'da yapılan finallerin ardından yeniden Alpaslan Endüstri 1. Lig'e yükseldi. Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül, yeniden 1. Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve şampiyon olarak Efeler Ligi'ne çıkmayı hedeflediklerini belirtti. Gül, Sorgun Belediyespor'un yerinin Efeler Ligi olduğunu ifade ederek, sezon boyunca sadece bir yenilgi alarak diğer maçlarını kazandıklarını ve şimdi hedeflerinin Alparslan Endüstri 1. Lig için iyi bir kadro kurup yeniden Efeler Ligi'ne çıkmak olduğunu söyledi.

02.03.2024 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 2'inci Lig'de mücadele eden Sorgun Belediyespor, Karaman'da yapılan finallerin ardından yeniden Alpaslan Endüstri 1. Lig'e yükseldi.

Sorgun Belediyespor Kulübü Başkanı Ergin Gül, AA muhabirine, yeniden 1. Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını, şampiyon olarak Efeler Ligi'ne çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Gül, Sorgun Belediyespor'un yerinin Efeler Ligi olduğunu ifade ederek, "Sezon başı güçlü bir kadro kurduk. Lig etabı dahil tüm maçlarda bir yenilgi aldık, diğer maçlarımızı kazandık. Şimdi hedefimiz Alparslan Endüstri 1. Lig için iyi bir kadro kurup, yeniden Efeler Ligi'ne çıkmak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sorgun Belediyespor, Alpaslan Endüstri 1. Lig'e yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement