Moussa Sow, Fenerbahçe İçin 10 Milyon TL'den Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Moussa Sow, Fenerbahçe İçin 10 Milyon TL'den Vazgeçti

Fenerbahçe'nin Al Ahli'den kiraladığı Moussa Sow, Sarı-Lacivertli kulübe gelmek için 10 milyon TL'lik alacağından vazgeçti.

02.09.2016 06:44  Güncelleme: 08:45

Fenerbahçe taraftarlarını transfer döneminde en çok sevindiren gelişmelerin başında, Moussa Sow'un geri dönmesi vardı. Sarı-Lacivertliler, eski yıldızını 1 yıllığına kiraladı. Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 30 yaşındaki golcünün dönebilmek için büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

Uslu, "Sow, oradaki 3 aylık alacağından vazgeçti. Bizle de para konuşmadı, 'ne verirseniz razıyım' dedi. Burada, orada kazandığının yarısını kazanacak" ifadelerini kullandı.

EN MUTLU GÜNLERİ

Moussa Sow, Al Ahli'de 4 milyon Euro alıyordu. Sarı-Lacivertliler, kendisine 2 milyon Euro ödeyecek. Maaşında 2 milyon Euro kayıp yaşayacak olan yıldız futbolcunun Al Ahli'de bıraktığı 3 aylık maaşı ise yaklaşık 1 milyon Euro'ydu.

Sow'un Fenerbahçe'ye imza atmasının faturası 3 milyon Euro (10 milyon TL) oldu. 30 yaşındaki forvetin maddi anlamda kaybı büyük olsa da Fenerbahçe'ye döndüğü için hayatının en mutlu dönemlerinden birini yaşıyor.

LİSANS PANİĞİ

Fenerbahçeli taraftarlar, transfer döneminin bitmesinin ardından dün sabah saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesine girdi. Ancak burada yapılan aramalarda, Moussa Sow'un lisansının çıkmadığı görüldü. Bu olay taraftarlar arasında büyük panik yaşanmasına neden oldu. Ancak kısa süre sonra Sow'un bilgileri, TFF'nin sitesinde yer aldı.

Taraftarlar da derin bir oh çekti. Fenerbahçe'nin gerekli evrakları önceki gün öğle saatlerinde gönderdiği, gecikmenin TFF'nin sisteminden kaynaklandığı kaydedildi.

(Fanatik)

Moussa Sow, Fenerbahçe İçin 10 Milyon TL\'den Vazgeçti
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Moussa Sow, Fenerbahçe İçin 10 Milyon TL'den Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement