Spor Kulüplerine Yakın Takip - Son Dakika
Spor

Spor Kulüplerine Yakın Takip

Spor Kulüplerine Yakın Takip

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, "Hem vergi hem de SGK prim ödemeleri için kulüpleri çok yakın bir takibe almış bulunuyoruz" dedi.

13.07.2013 15:57  Güncelleme: 07:07

HÜSEYİN YEŞİLKAVAK - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hem vergi hem de SGK prim ödemeleriyle ilgili spor kulüplerini yakın takibe aldıklarını söyledi.

Çelik, AA muhabirine, spor kulüplerinin temsilcilerinin, kulüplerin biriken SGK prim borçlarına af getirilmesi yönünde kendilerine sürekli çağrıda bulunduklarını belirterek, buna karşın bakanlık olarak şu an böyle bir durumun gündemlerinde bulunmadığını ifade etti.

Geçmiş dönemlerde kulüplerin borçlarına yönelik bir kaç kez af uygulaması yaptıklarını dile getiren Çelik, "Yaşanan bazı sorunların çözümü açısından benim de aracı olduğum şekilde bir çalışma gerçekleştirmiştik. Hatta prim boçlarının yapılandırılması halen devam ediyor. Artık çok yakın takipteyiz. Hem vergi hem de SGK prim ödemeleri için kulüpleri çok yakın bir takibe almış bulunuyoruz" dedi.

Faruk Çelik, artık kulüp yöneticilerinin dönemleriyle ilgili sorumluluk taşıdıklarından çok dikkatli olmaları gerektiğine işaret ederek, "Yöneticilerin artık sigorta primlerini zamanında yatırmaları gerekiyor. Geciken prim ödemeleriyle ilgili takiplerimizi aylık olarak yapacağız. Onların tahsilini de ay içinde veya bir kaç ay içinde gerçekleştirme kararlılığı içindeyiz" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Kulüplerine Yakın Takip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement