Yeni Malatyaspor, Hacettepespor'u 2-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Hacettepespor'u 2-0 Mağlup Etti

Yeni Malatyaspor, Hacettepespor\'u 2-0 Mağlup Etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Yeni Malatyaspor, sahasında Hacettepespor'u 2-0 mağlup etti.

13.03.2015 18:36  Güncelleme: 18:56

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatyaspor, sahasında Hacettepespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası teknik adamlar maçı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, ikinci yarıda toparlandıklarını belirterek, "İlk yarı çok iyi oynayamadık ama ikinci yarı istediğimiz golleri bulduk. Ceza sahası önünde verdiğimiz birkaç şut pozisyonu dışında başka da pozisyon vermedik. Cansiperane oynayan Vedat kendine yakışan kurtarışlar yaptı. Onun dışında puan kazananlar oldu, kaybedenler oldu ama bu iş sezon sonuna kadar böyle gidecek. Eksiklerimiz var biliyorsunuz bu oyun şablonumuzu bozuyor. Haftaya İrfan gelecek biraz daha elimiz genişleyecek. Zaten normali budur çok iyi futboldan ziyade sonuç önemlidir. Bundan sonra da aynı şeyi yapacağız. Yani geriden çok iyi oyun kuralım, tempo yapalım, baskı kuralım falan değil. Daha çok sonuca yönelik oynayacağız. Her maç istediğiniz olmuyor bundan sonra önceliğimiz her maç üç puana ve galibiyete yönelik olacak" diye konuştu.

TORAMAN: "BİZİM İÇİN İYİ BİR MORAL OLDU"

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Toraman da galibiyetle ayrılmaları gereken bir maçı kazandıklarını dile getirerek, "Kendi sahamızda kazanmamız gerekiyordu, rakiplerimiz de puan kaybetti. Bizim için iyi bir moral oldu. İlk yarı kötü olabiliriz ama karşı takıma da saygı duymak lazım. İnşallah hep beraber takımı çıkartacağız" ifadelerini kullandı.

IŞILAR: "KALAN MAÇLARDA DEPLASMANLARDA KAZANMAYI ÇOK İSTİYORUZ"

Hacettepe Teknik Direktörü Osman Nuri Işılar ise, iyi bir maç çıkardıklarını ifade ederek, "Bugün Malatya takımına karşı güzel bir oyun sergiledik. Malatya'nın onursal tarihine duyduğumuz saygıyla mücadele ettik. 20 yaş ortalamalı çok küçük bir takımız. Malatya kalitesini sahaya yansıttı. Malatya bundan daha iyisini yapabilirdi ama eksikleri vardı. Buna karşın iyi bir maç çıkardık. Atabey'in kaleye çok yakın bir yerden kaçırdığı pozisyonumuz vardı. İkinci yarı topu yere indirin topu geriden daha iyi kullanan Malatya istediği sonucu aldı. Malatya'ya başarılar diliyorum, inşallah sezonu böyle tamamlarlar. Bildiğiniz gibi Gençlerbirliği'nin pilot takımıyız. Bizim için futbolcuların deplasman mücadelesi çok önemlidir. Kalan maçlarda deplasmanlarda kazanmayı çok istiyoruz. Bunu oyuncularıma aşılamaya çalışıyorum. Siz de mutlaka takdir etmişsinizdir ki topu kaptığımızda 7-8 pas yaparak çıkmaya çalıştık. Türk futbolunun en büyük sorunu, 3 bölge sorunu, bizde de var. Bunu çözersek herkesle kafa kafaya oynarız" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Hacettepespor'u 2-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement